trött

HEJ

idag är jag alldeles för trött i ögat för att orka skriva så mycket.

Dagen har spenderats inne med massa bus och spring och sen tog vi en promenad med pulkorna och hunden. Mycket roligt var det, vi har så fina pulkabackar alldeles runt hörnet och barnen älskar det! wiie! Nu har mina småfisar kollat på bompa och snart ska de sova. Jag försöker ha en dejt med min man Dr. Phil, men två småhuliganer lyckas stjäla all min uppmärksamhet.

Bilen fick vi såld idag oxå. Det var ju skönt. Nu ska vi bara hitta en ny. Men det löser sig nog alldeles strax. Har hittat några tänkbara objekt, måste ju bara förhandla lite först. :)

Ha det fint nu mina fina.

puss puss på er!

4:e advent

God förmiddag.

Hur står det till idag? Haft en trevlig helg? Idag är det 4:e advent, bara 4 dagar kvar till julafton. weehoo!

Igår hade vi en fullspäckad dag. Vi klev upp 07.00 (på en lördag!!) och packade in oss i bilen. D skulle ut och vandra med sina kompisar och nån ledare, så¨jag och barnen åkte med hem till S och lilla loppan. Våra karlar begav sig till skogs och vi drqck lite kaffe. Barnen kollade på morgonbompa. När klockan blev runt halv tolv så åkte vi till kupolen en sväng och skulle inhandla lite grejs. HAHAHAHA! Lycka till säger jag. Fiffaan, har aldrig sett så mycket folk på ett och samma ställe. Barnen tyckte det var skittråkigt och jag höll på att avlida av stress, så vi gick till Willys och handlade matgrejer istället. Sen åkte vi hem och fikade lite till, barnen fick spela lite tv-spel och sen gjorde S en pizzasallad. Den blev sjukt god! När våra karlar kom hem efter 6 timmar i skogen i tjugo minusgrader så gjorde vi underbara fruar lite hemmagjord pizza, gött som satan blev det! Måste ju få skryta lite. :) När pizzan var uppäten så hade klockan redan hunnit bli 19. Så jag och mina grabbar åkte hem. Jag tänkte att jag och älsk skulle dricka lite glögg och ha mysigt med tända ljus och så när barnen hade somnat, men han var ju kliniskt död den stackaren så vi kröp ner i sängen och kollade på en film istället. Skönt det.


Idag var det meningen att mina små busar skulle åka till sin farmor och leka, busa och sova över tills imorn, men magsjukan har tagit över byn där borta, så det får vänta. Vill inte ha nån magsjuka nu! USCH OCH BLÄ!
Så, vad ska vi hitta på idag då? Några förslag? Det är ju riktigt skönt ute idag, rena värmeböljan om man jämför med de senate dagarna. Kanske släpar med mej alla killarna ut på upptäcksfärd.

hörs sen då. puss på er!


garderobsgrubblet är över

HEJ

Efter en helvetes jäkla skitdag har jag nu tagit tre djupa andetag. Snacka om psm-kossa man är alltså. Men men, nu är det mys på hög nivå som gäller med mina tre (fyra med hunden) kärlekar.

Moster efterfrågade bilder på min fina garderob,  så här kommer det, se och NJUT!


Före:




under uppbyggnad:




Så gott som klart:




Det enda som ska dit nu är lite färg på väggarna bakom kläderna och så några skjutdörrar med speglar på. Sen ska väggen till höger bli en "göramigfinvägg" med sminkbord och sånt. LYCKA!

Är han inte den bästa min karl?! Han är så snabb och duktig! Allt det där gjorde han med en sketen handsåg och en skruvmejsel. Till och med golvet. Stolt jag!

Och så här fint blidde det med våran julgran. Tack igen för dekorationerna moster och A!




Nu ska vi mysa vidare, jag bjuder på en bild på M och mej från idag.


gaaah!

Usch vad jag har vaknat på fel sida idag. Ochd et är ju synd för det så fredag, strålande sol och barnbidraget sitter på kontot. SÅ jag borde vara glad. Men kaffet är slut, bilen vägrar starta, barnen är superbråkiga och jag har inget tvättmedel. kravel.

Men men, jag får bita ihop och göra nåt vettigt av dagen ändå. Jag som skulle tvätta kläder, handla, baka och fixa klart allt inför jul.

Jag ska iaf städa, det kan jag fortfarande göra. Woho.

Nu orkar jag inte skriva mer, jag ska gå ner och titta på min fina garderob så jag får bli lite glad igen.

Hörs sen. puss då!


bygga och snickra

Hej

Idag är det en sjukt kall dag! BRRRR!

Denna dagen började med full fart på två småfisar. Sen kom min kära pappa på besök och han var så gullig så vi fick en massa skivor och skruv och grejer så vi äntligen kan göra klart min garderob! TACK PAPPA! Du vet då vad jag behöver :)

När pappa hade åkt så tog vi en sladdarvända med bilen, först sprang jag in på AF en sväng och fixade lite och sen åkte vi till COOP så älskling fick köpa lite vinkeljärn och doningar som behövs till garderoben. Sen bar det av hemåt och jäklar vad vi har fixat och snickrat! Jag har sågat och älsk har skruvat, värsta samarbetet. Kommunikationen var inte den bästa, haha, men det är sånt man lär sig med tiden. :) Kanske inte det bästa för den stackaren att snickra tillsammans med en pms-lina. Jag är inte så trevlig under en vecka varje månad. Men det gör ju inget för jag är en ängel alla andra dagar. Alltid glad och snäll. höhö..

Sen när allt är fixat med hyllorna så ska jag måla klart väggarna och försöka hitta nån snygg tapet som jag kan ha bakom min sminkhörna. Tror bestämt att jag får släpa med mig min rolle ( fia ) till pappas jobb nån dag och bläddra i tapetböckerna och färglistorna. :)


Nu ska jag dra igång lite Robin Hood åt grabbarna och duka fram lite fika. Hörs mer sen. Puss på er alla!  


ÅÅÅH!

Kolla vad en kär vän precis skrev till mej i facebookchatten. Underbara människa! 

"Jag har tänkt på dig mycket sen sist de är därför jag ringt. Du är en så fantasktiskt fin och snäll människa och jag fattar inte hur alla kan göra som dom gör mot dig. jag tycker du är så sjukt stark även om du känner dig svag så är du stark, för du har klarat dig genom de här och det gör inte vem som hellst. jag står på din sida genom allt och önskar jag vr hälften så modig och stark som du."

Älskade vän. Tack.


tråk

Jag har så jäkla tråkigt. Usch.

Jag behöver ett jobb och det nu! Visst, jag får en inkomst ändå för jag får stämpla, men hur jäkla roligt är det att gå hemma varenda dag och inte göra nåt vettigt? Jag får spunk! Vill jobba, träffa folk, göra nytta, TJÄNA pengar. Det är sån stor skillnad på pengar som man vet att man ha jobbat hårt för, man uppskattar pengarna så mycket mer och man bli stolt över sig själv för att man jobbar och gör nytta. Så vill jag ha det. Tror min självkänsla behöver ett jobb. Alltså, jag behöver jobba för att känna mej bra och trivas med mej själv. För nu klarar jag inte ens av att se mej själv eller höra min egen röst. USCH!

Och de där jäkla tankarna som snurrar i huvudet, idag tog jag tag i dom och gjorde nåt åt det. Inte för att det förändrade särskilt mycket men jag gjorde iaf det jag kan för att försöka gå vidare och släppa det. Vi får se vad som händer.

Sorry att jag är så opepp ibland, men jag vet inte vart jag ska göra av all skit så då skriver jag det här. Nånstans måste man ju slänga av allt. Och det är svårt att hålla allt inne ibland. Men ni ska inte tro att jag är helt deprimerad och bitter, det är jag verkligen inte. Jag är glad och älskar livet! Men ibland kommer all skit bara ikapp. Och det har inte varit lite skit det senaste året.

Jaja, nu ska jag mysa ner mej i soffan med mina små glädjeämnen i livet och bara njuta.

puss och hej.

fina älskade barn!





snööö!

HEJ

Nu har äntligen snön kommit! Hoppas den vill ligga kvar ett tag nu.

Den här dagen har varit bra. På förmiddagen var vi ut, hela familjen plus hund, och lekte i snön. Först lekte vi en sväng hemma på gården och sen gick vi till lekparken och busade av oss hela högen. Kallt men kul som fan!

Sen gick D ner i sitt krypin och målade lite, T spelade tv-spel och M hjälpte mej med maten. Direkt efter maten så åkte jag och T till kupolen och träffade D:s syster L. Vi tog en shoppingrunda, eller ja. L shoppade loss och jag och T hängde med. :) Mys var det. T var så duktig hela tiden, han gick där och häll mej i handen och var lika intresserad av alla kläder som oss. Min lilla shoppingpojke! M stannade hemma och målade med D. Gullrupan hade varit så duktig här hemma.

D berättade en sjukt rolig sak. Våran kära hund har fått för sig att analkörtla av sig lite här och där (ska kolla upp det med veterinären, det luktar inte så härligt när han sätter igång). Iaf så satte han väl igång med det när D och M satt och målade. Då sa M förvånat: "Näee, nu luktar det räkor här..."  HAHAHA! Det tyckte jag var sjukt kul! Räkor! mums...

Nu är vi iaf hemma hela högen och snart ska vi äta lite igen.

Syster, tack för din kommentar. Du är klok. Ska tänka över saken.  Och mamma, tack för den stooooora fina kulan! LOVELY! Och moster, tack för julgranspyntet och leksakerna till grabbarna! Guld värt!

Nu hungrar jag ihjäl snart, hörs sen! puss











...

Nu sitter jag här och skriver igen. Värsta bloggperioden för mej nu, men det är ju så det brukar vara. Först bloggar jag som fan i några månader och sen skriver jag inte ett ord på ett halvår. Och sen kommer det igen. Det beror väl på hur mycket jag har i huvudet antar jag och just nu har jag sjukt mycket i huvudet.

Snart är det jul. Julen som ska vara så mysig och rolig och barnens högtid. Denna jul kommer säkert bli hur mysig som allra helst, men all skit påverkar den mycket. Tycker synd om mina småfisar som får vara utan en väldigt viktig person i jul. Och jag tycker synd om den personen med. (ja, jag vet att denne har själv ställt till med skiten den sitter i, men det gör inte saken lättare för det.) Iaf så hoppas jag på en bra jul för alla. Nästa jul kanske blir bättre och lättare för visssa. Jag håller tummarna för det.

Sen är det mycket annat som yrar omkring i huvudet på mig. Faktiskt så snurrar det så mycket tankar så att jag blir yr. På riktigt. Men det går över som jag och värmländskan brukar säga.

Hur ska man bota osäkerhet? Hur gör man för att tro på att en människa menar det den säger? Hur släpper man rädslan för att bli sårad? Berätta.

Snart kommer pappa och lillebror hit. Roligt med lite besök. Sen när dom har åkt så skulle jag vilja göra julkort med barnen, men alla mina kortgörarsaker blev kvar hos S. Typiskt. Vi får pyssla med nånting annat. Det är ännu en sak jag ska köpa när jag får råd. Papper, alla olika sorters papper... tjocka, tunna, mönstrade och enfärgade... Och pennor, glitter, klistermärken, lim, bra saxar, en pappersskärare och allt annat man behöver för att göra kort. Jag satt alltid och gjorde kort förr. Saknar det. Och vad roligt för barnen att få göra egna kort, smällkarameller, fönsterdekorationer och tavlor!

näe, nu ska jag hjälpa grabbarna att bygga klart sina legobilar. Hörs sen.


tråkväder igen

MEEEN... vart tog det fina vädret vägen? Alla minusgrader och blå himmel och vacker sol? Borta. :( Nu är det bara grått och trist igen. GE MEJ SNÖ OCH SOL!

Idag ska jag och barnen koka lite mer knäck, det hanns inte med igår. Sen kommer faktiskt far min hit på ett besök, det ser jag fram emot. Och kanske, men bara kanske, så följer min kära lillebror med oxå. Det vore väl nåt. Han har inte sett vårat hus ännu. 

Jaha, denna vecka får vi se vad jag får för svar på några av jobben som jag sökte förra veckan. JAG VILL VERKLIGEN JOBBA! Jag saknar mitt gamla jobb, men det ligger så långt bort. Visst kan jag åka dit och jobba om det vore så, men jag tror inte att jag skulle tjäna mycket på det med en bensintörstig bil och en dålig USKA lön. Men fasen vad jag saknar både arbetskamrater och mina fina pensionärer. Hela högen. MIIII!

Nu ska jag göra lite mellanmål till mina småfisar. Höres sen. Puss Love 


kärlek.








önskelistan

sitter och kollar på kläder som jag vill ha. Det här ska jag önska mig av mig själv. Nån gång när jag blir rik så ska jag skämma bort mig själv med dessa plagg:

Jeans från nelly.com. sjukt fina, snyggt blåa och perfekt tajta i benen.


Luvtröja från Sweden Rock shop. Är den inte underbar? Står det inte Lina på den? LOVELY!





Ring från Miss Smith



aaa. bara några av sakerna jag vill ha. finns så mycket fint! miii!

GOOOOD MORGON!

Hej och god morgon och allt.

Hur ska ni spendera Lucia?

Vi har precis ätit en underbar frukost, barnen och jag. D och J ligger och sover ännu. SLÖGRISAR! Iaf, snart ska jag ta med mej barnen till affären och köpa saffran så ska vi baka lite lussebullar. Sen på eftermiddagen ska vi till moster och A och hälsa på. MYS de. Sen lär det nog bli lite mer knäck-kok och så för alla knäck jag gjorde härom dagen har tagit slut. :)

Jag har hittat så fina skor. Tänk om man vann en slant. Då skulle jag genast inhandla dessa:











Mmmmmm.... visst är de underbara? Det finns ett par till oxå, de är gröna och så är det ett zombieansikte fram på dom. Så fina! Men de är tydligen slutsålda. :( Aja, jag ska nog köpa en trisslott idag och hoppas på vinst. :)

Nu ska jag släpa med mej mina småbusar till affären. Puss på er mina fina!

NY DESIGN!

WIIIE! kolla bloggdesignen som systeryster har gjort åt mej! TACK sis! Du är den bästa!

Jag och barnen har verkligen haft tidernas mysdag idag. När älsk och J hade åkt till storstan så chillade vi här hemma, jag och grabbarna grus. Sen bar det av till L & J och vi gick på julmarknad med dom. Jättefin julmarknad och urgulligt luciatåg. Alla barnen sjöng på olika låtar, vissa var blyga och andra såg till att göra sig hörda. Underbart! :) Sen åkte vi och köpte lördagsgodis. Lillebror och hans fruga skulle komma men de fick förhinder så vi styrde upp en egen myskväll med godis, saft och tända ljus. Jag sa till barnen att de fick vara uppe så länge de orkade. Kl. 21 hade den yngsta lillfisen somnat hängades över armstödet på soffan, med en dumleklubba i handen. När klockan slagit 21.25 så satt storlund och långblinkade i soffan. Till slut bad han mej följa med honom in till sängen. Han var lite ledsen för att han inte orkade hålla sig vaken tills D kom hem så jag lovade att D ska gå in och ge honom en godnattpuss så fort han kommer hem. Gullungar!

Nu ska jag läsa lite på flashback innan D och J kommer hem från storstaden.

Natti natti på er och TACK igen syster!


De här svalorna tatuerade älsk in på min rygg för nån vecka sen. Fast de är i färg såklart och stjärnan är inte med.



knogjärn och kakfat

Hej

nu sitter jag här och tråkar framför datorn och vad gör jag på datorn? jo, detsamma som jag alltid gör när jag har tråkigt. Först kollar jag min facebook, sen läser jag några bloggar. Efter det läser jag aftonbladet och posh24, sen tar jag en kik på flashback och sen kommer mitt stora ögonblick! Jag googlar efter bilder på knogjärn och kakfat. Det är mina stora passioner. De är så vackra! Jag är helt tokig i knogjärn. Jag har knogjärnsörhängen, två knogjärnshalsband och min kärlek har ritat upp ett rosa knogjärn som han ska tatuera på mej (snart hoppas jag).

Jag kan sitta och googla på fina knogjärn i timtal. Jag har ett som är min favorit. Kolla och njut.




ÅÅÅH! fiiiint! Nu menar jag såklart inte att jag vill ut och slåss och att jag gillar det folk använder knogjärn till. Jag tycker bara att de är vackra.


Och sen kakfaten.... Jag ääälskar att baka, småkakor, bullar, kladdkaor, fluffins, marämger, rulltårtor, frallor, cupcakes, allt! och vad är finare än att ha ett alldeles underbart kakfat att lägga upp alla bakverken på? MEN, jag äger inte ett enda! inte ett! Fråga mej inte varför. Jag springer runt på loppisar och hittar underbara kakfat överallt och jag drömmer till och med om dom. Så, det kanske är nåt jag borde önska mej i julklapp av tomten. Ett gulligt kakfat. Kolla vad fina dom är:




Jag vill ha massa olika, färgglada, gamla, guldfärgade, silverfärgade, vita, porslin, metall, plast. ÅÅÅH! Lovely!


ja, nu vet ni om mina passioner. puss på er!

lördag och snö

hej hopp!

vilken underbar lördag. Snacka om att humöret blir på topp när snön yrar utanför fönstret och man slipper all slask och lera. :)

Den här dagen har varit underbar hittills och jag hoppas att den fortsätter så. I morse vaknade jag av mina två små änglar som var på strålande humör. Frukosten blev hur mysig som helst. Massa olika godsaker på bordet, tända ljus och glada miner på alla. Sen blev det lite städning. Barnen var så duktiga och hjälpte till. D och hans kompis J gjorde sig i ordning för en dagstur till sthlm. Nu har vi precis vinkat av dom. Barnen sitter här bredvid mej i soffan och myser till barnprogram och jag passar på att blogga lite. Snart ska vi åka till D:s syster och gå på julmarknad och kolla på luciatåg. MYS!

Ikväll ska jag och barnen ha uppesittarkväll med massa gött och lite mer tända ljus och i natt nån gång kommer D och J hem igen.

Imorgon ska vi till min kära moster och hälsa på. Det ser jag mycket fram emot. Var så sjukt längesen jag var där.

Nej, nu ska jag läsa lite fler bloggar och sen göra mej iordning lite. Ha det så bra idag och NJUT!


Ebony & ivory. <3


natti natti

ville bara säga god natt och sov gott till er mina älskade.

Jag blir så glad av alla fina människor jag har runt mej. Familj, gamla vänner, nya vänner... alla är så bäst!

Idag har jag haft en underbar dag tillsammans med mina små busar och fröken blge och hennes lilla loppa. Vi stekte pannkakor, spelade buzz, rensade hennes garderob och lekte med barnen. När våra karlar kom hem dit så tog vi en riktigt skön promenad, hela gänget. Både barn, mammor och karlar. MYS!

Sen blev det till att åka hem och göra natt för barnen. Jag la mej i sängen med dom och myste och båda somnade så sött. Nu ska jag och kärlek krypa ner i sängen oxå efter en filmkväll med tända ljus och gott tugg.

Natti natti, hörs imorn. puss



busfröna lämnade sina önskelistor till tomten på julmaknaden i falun i söndags:


huset då.

hej hopp.

Här kommer bilderna på huset som jag lovade. Glömde bort att fota tidigare idag så bilderna är väldigt mörka eftersom det är lite dåligt med ljus. Men skit samma. Det syns att det är ett hem iaf :)

vårat sovrum. Tapeten ska bytas och sängram ska inhandlas.





Timmys rum.





hallen




och hallen




vardagsrummet




och vardagsrummet




och vardagsrummet igen...




köket. Väggen med dörren ska bort helt och så ska det bli en köksö mitt på golvet och rummet bakom dörren ska bli matrum. öppet och fint kommer det bli. och lite nya tapeter kanske skulle sitta fint :)





köket med de nya (blåa?!) luckorna. de ska målas om och bli svarta och kaklet ska bytas ut.




hallen igen då




M:s rum med en väggmålning som är på gång. sakta med säkert.




T:s rum med en väggmålning på gång. Även där sakta men säkert. :)




Ja, nu har ni sett övervåningen, förutom badrummen och matrummet. Men det kommer upp en annan gång. Och källaren lägger jag upp bilder på imorn. nu måste jag natta mina små ljuva.


puss hej!




Huset!

HEJ mina kära!

Nu ska jag snäppa upp mej, ikväll lägger jag ut bilder på vårat fina hus. :) Jag lägger ut dom både här och på Facebook så välj själv vart ni ska kolla.

puss på er!

duktig jag

hejja.

usch vilket tråkigt jäkla väder det är ute! ingen julstämning här inte... och inte kan jag ens få julstämning inne för alla mina julsaker blev kvar hos min exman och dom lär jag väl aldrig få se röken av igen. Jag har inte en enda grej att hänga upp i granen. Inte en. Donationer mottages tacksamt. Gärna en gran oxå. Har inte ens en sån.

Iaf så har jag varit sjukt duktig idag. Jag har sökt jobb. Inte ett jobb. Inte två heller. Jag har sökt fem. 5. FEM jobb! Fatta vad duktig jag är! Och nåt av dom borde jag väl få tycker jag. Annars är det illa. Jag längtar så mycket efter att få jobba. Jag behöver jobba, inte bara för ekonomin utan oxå för välmåendet. Jag vill känna varje kväll när jag lägger mig att jag har gjort nåt bra den dagen. Jag vill känna mej duktig och behövd. Ja.

Barnen är så jäkla vilda och dryga och underbara och kaxiga och goa! Varje dag kommer det så roliga kommentarer från dom som jag tänker att jag ska skriva här, men jag glömmer alltid bort det. Men en rolig sak är en ny grej som T har fått för sig. Han ska titta på varenda lampa och kisa med ögonen för då tycker han att det blir så fina ljusstrålar. Han ser inte riktigt klok ut när han gör det för han skjuter fram hakan så långt han kan och så skrynkar han ihop hela ansiktet. Näsan ser ut som ett torkat rönnbär och dom tjocka kinderna ser ut som två sprängfyllda vattenballonger. Han är så jäkla söt! Men det roligaste är att han gör det så fort han ser en lampa. Ungefär hundrasjuttiotre gånger om dagen. Till och med när han grinar. Och det gjorde han igår. Han skrek hysteriskt inne i tv-rummet för han och M hade rykt ihop. Så kom han springandes in till mej och D i köket och tårarna sprutade. Mitt i skriket så fick han syn på lampan över bordet och tjoff så åkte den minen fram. Vi höll på att avlida av skratt. Där står han, illröd i ansiktet och full av snor och tårar och skrynklar ihop hela ansiktet för att se fina ljusstrålar från en lampa. hahaha! Gullrumpa!

Och idag frågade M mej vad som händer om en människa bajsar ut hundra bajskorvar på en gång. Ja, vad händer då? Nån som vet? Och en dag förra veckan så kom M in till mej i tv-rummet och sa såhär: " Mamma, jag har skrivit en grej åt dej, men du kommer bli skitsur men jag älskar dej." Då frågade jag om han kunde hämta lappen och visa mej vad han har skrivit. Han tvekade lite och sen berättade han att lappen intre gick att hämta för det fanns ingen lapp. Han hade skrivit det nånstans där man aldrig får skriva nånting sa han. Så jag följde med honom in i hans rum och där, på väggen med stora bokstäver, stod det: "TILL MAMMA FRÅN MÅNS". Ovanför texten hade han ritat ett foxmärke. Det blev ett litet samtal om att det var väldigt fint skrivet och att han är otroligt duktig på att både rita och skriva, men det är inte OK att göra det på väggen.... Någonsin.

Nu ska jag gå in och titta till de små liven, de kollar på film i M:s rum. Misstänkt tyst är det.

puss på er alla mina





smärta

hejja

Så nu är det lördag. Tidernas tråkigaste lördag måste jag nog säga. Dagen började med att barnen kom in till oss i morse och var busiga och vilda. Jag tänkte kliva upp med dom och göra en mysfrukost men jag hade så förbannat ont i livmodern så jag tog mej inte ur sängen. D var en gentleman och gav barnen frukost och fixade fram lite spel och pyssel på datorn så barnen hade nåt att göra. Jag kröp in i duschen och gjorde ett tappert försök att rycka upp mej men det var kört. Så fort jag rörde mej så vred det i hela livmodern och ända bak i svanken. Så jag vilade en stund till. Älsklingen kom in till ynkliga mej i sängen med en kopp te, han är så rar.

När jag inte orkade ligga där och glo i taket mer så tvingade jag mig upp ur sängen och slog ner arslet i soffan istället. Lite myspys med barnen i soffan. Jag kände mej lite piggare och smärtfri en kort stund så då gjorde jag middag till mina älsklingskillar och sen åkte vi och köpte lördagsgodis. I bilen kände jag hur det började vrida och värka igen så nu sitter jag här i soffan och gör absolut ingenting. Barnen kollar på bompa och D är nere i sitt krypin och målar lite. Allt känns så tråkigt. Och vad i hela friden är det för fel på min jäkla livmoder?! jag var ju in till akuten för typ två månader sen och plockade ur spiralen och då hade en cysta brustit. Men vad är det denna gången då? jävla dret. Får ringa mvc på måndag och boka en tid.

Jag vill göra nåt roligt, hitta inspirationen igen. Jag försökte snäppa upp mej med bakningen igår. Bestämde mej för att baka lussekatter. Men jag hade inge saffran, så det sket sig. Då fick det bli kanelbullar istället. Min receptbok är kvar hos S så jag fick gissa mig fram, tyckte själv att det gick skitbra ända tills jag kom till mjölet... Jag hade ju inte tillräckligt såklart! Rensade skafferiet på alla påsar och förpackningar i hopp om att hitta en gnutta mer mjöl, men icke. Så jag fick alltså baka bullar med 2/3 av det mjöl som egentligen ska användas. Kladdigt är ordet. Och som om inte det skulle vara nog, jag hade ju ingen mjölk heller så jag tog vatten istället. Och så knäckte jag ner ett ägg i smeten. Kom på efteråt att ägget ska ju användas för att pensla bullarna, det ska inte vara i smeten. Men men. Första plåten såg ut som lös åsneskit. (plus att jag kom på efter 4 minuter på gräddning att jag glömt hälla på pärlsocker, så ut ur ugnen, sockra på och in igen) Andra plåten blev okej. Tredje plåten såg ut som supermuterade jättemonsterkanelbullar. Alltså, bullarna var lika stora som assietter. Men dom gick att äta iaf.

Vad har hänt med mej? jag fattar ingenting! Lika är det med huset, vi har ju nyss köpt hus och vet ni ( speciellt pappa)? Jag har inte rivit en enda vägg, jag har inte brutit upp några golv, jag har inte halvmålat tre rum för att sedan börja på det fjärde. Jag har inte rivit ner golv/taklister, jag har inte sågat av nån vattenledning.... Jag blir inte klok på mej själv. Jag är så tråkig nu för tiden!

näe. Nu har jag inget mer vettigt att skriva så jag ska nog kolla min facebook för 739:e gången idag.

Hoppas ni får en trevlig lördagskväll. Natti natt och puss och kram och allt sånt.


Kolla, lina utan tuttar:




Lina med tuttar:




:D



fredag

god morgon

jag har varit så dålig på att skriva här men det har varit bra mycket saker ivägen.

Iaf så har vi flyttat. Köpte ett hus i borlänge och det är alldeles underbart att bo här. Både jag och D och barnen trivs så himla bra! lovely! Tack för all hjälp, det är ovärderligt! <3

Sen har det hänt mycket jobbiga saker men det vill jag inte skriva så mycket om här just nu. De som känner mig vet vad som har hänt. Idag åkte mina barn iväg med sin farmor, dom ska hälsa på sin pappa. Hoppas allt går bra. Saknar dom redan. Mina fina små änglar.

Snart ska jag skjutsa karln min på möte och sen tänkte jag fakiskt sola lite. Känner mig så blek och hängig efter all kaos, dags att ta tag i mej själv nu och rycka upp mej. Skulle verkligen behöva en extreme makeover. Eller lite ompyssling. Tänk vad underbart att få gå och bli bortskämd. Lite massage, ett kurbad, en ansiktsbehandling... men det tillåter inte ekonomin, så jag får röra ihop lite havregryn och sirap och smeta på ansiktet och hälla några ägg och en skvätt öl i håret. Det går nog lika bra.

När barnen kommer hem ska vi julpyssla lite. Skriva några julkort och kanske göra årets första knäck. Och lussebullar skulle vara gött. Fan, jag som alltid pysslade så mycket. Bakade varje dag och gjorde massa grejs, jag har helt tappat det. Men det ska komma tillbaka.

Nu ska jag gå och väcka kärleken min och äta lite frukost. hörs sen mina fina.

puss älskar er


alla mina fyra killar <3





du och jag, fyfan vad bra.


RSS 2.0