en dag i taget

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Så är det nu. Men det kommer bli bra. Hur det än blir så kommer det bli bra. Det vet jag.

Nu sitter jag och tittar på mina små killar när de leker. Bolibompa har precis tagit slut och vi ska snart borsta tänderna och hoppa i säng. Men först hinner jag skriva lite här.

Idag har vi varit på kalas hos en stor liten kusin som fyller 6 stora år! Vi fick god tårta och bullar och kakor och saft, precis så som ett kalas ska vara. MUMMA!

Saknar min syster. Känns som om jag inte har träffat henne på tvåmiljoner år. Och ibland känner man sig så liten och ledsen och då önskar jag att jag hade henne lite närmare. Det önskar jag alltid iofs, men lite extra mycket såna här gånger. SAKNAR.

Fatta att mitt ICKE har försvunnit igen. Så nu ska jag dit och fylla i den ännu en gång. Haha, kravel! Det blir nog bra.
Jag har verkligen inte så mycket att skriva just nu. Huvudet är tomt men ändå helt proppfullt. Ska mysa lite med grabbarna istället.

På fredag klockan ett har jag en blinddejt med en liten blondintös som jag inte har träffat på mycket länge. Det ska bli spännade!

Puss och kram mina fina. Hörs sen

RSS 2.0