äääntligen!

Jaha, nu är jag tillbaka igen! Fiifaan vad jag har saknat mitt internet! För Er som inte vet så själv-formaterade våran dator om sig förra veckan och det blev omöjligt att fixa in ett windows. Men nu har den varit på lite service, dock fick vi fel windows, grr! =(  Men men, det jag sörjer mest är alla fina bilder på barnen och alla mina skolarbeten som  gick förlorade nu när det blev så. Vi hann inte spara en enda grej... miii!

Skit samma, nu pratar vi om nåt annat. Karln min ska alldeles strax hämta vildarna på dagis och sen blir det halloween-mys hela helgen! Jag ska klä ut mej och sminka mej lite häxig innan de kommer hem. hehe, jag kommer väl skrämma livet ur de små sötnosarna. Sen blir det pyssel och mat och pyssel och mys och pyssel och bus och pyssel... härligt! =D

Jag har inte skrivit på så länge så jag har glömt bort det mesta som har hänt...

Men jag kan berätta att vi hade begravning för pajpaj (farfar) förra helgen... mycket fint var det. Tacka vet jag vattenfasta mascaror... Känns konstigt att han är borta. Varje gång jag åker hem dit så kollar jag på gården efter honom. Han var alltid ute och pulade med nåt och visslade på nån melodi. Och jag ropade alltid "Hej pajpaj" och han svarade så glatt  "Hej L***.".... Haha, samma sak varje gång. Och sen kom han med nåt skämt eller så vände han på orden och tyckte han var jätterolig, och det var han fanimej....  Hej då pajpaj, jag älskar dej!

Och idag åkte jag och lillebror och hans söta fruga till mormors minneslund och tände ett ljus och hälsade på lite. Uscha vad jag saknar henne. Den lilla, lilla människan, med det stora, stora hjärtat. När jag och mamma rensade mitt skafferi förut så hittade vi en kakburk och på locket så stod det " Fula kakor till hundarna men som L*** vill ha"
HAHA! det var mormor det! Jag tar fram det locket när jag bakar så jag kan titta på det.

Och så har ju min syster med familj varit upp hit. Det var så mys att träffa dem. Jag spelade tidernas bästa grupp (VOLBEAT) för syster och barnen, men syster var inte imponerad.. attans. Iaf så sa jag att jag skulle nog allt få hennes yngsta tös att älska musiken och jag lyckades!!!! Åtminstånde i två sekunder. yay!
Och jag fick låna med mej systers äldsta tös till affärn, helt ensamma, bara hon och jag! Vi tog skogsvägen hem och hon berättade om allt mellan himmel och jord. T.ex. att träden i skogen tycker om att se sig omkring på varandra när dom står där. Och att älvenvattnet är ett snällt vatten som bara är kallt på vintern. Där ser man... Gullegoungar!

just fan, jag har varit till doktorn med min äldsta lilleskit oxå. Och nu fick vi besked. Han ska opereras om ungefär en månad.  Men bli inte hispiga nu för det är bara tonsillerna som ska bort till att börja med. Det blir ett första steg så får vi se om det underlättar andningen. Skönt tycker vi.
Nu lär jag skynda mej att kladda på mej lite häxgrejs så jag ser riktigt läskig ut (lär ju inte krävas nån större asnträngning)

Puss och kram alla mina fina och happy halloween!

söta tassar








vackra människor

Det finns så mycket vackra människor!  Som på praktiken. Fattar inte vad kvinnorna på ögonmottagningen dricker ur för ungdomskälla, men ALLA ser ut att vara 20 år yngre än vad de är. Jag är sån som alltid gissar åldern på folk när jag ser dom... Vet inte varför men så är det iaf.
Ja, så nu har jag ju träffat massa nytt folk på ögonmottagningen. Första dagen chockade min handledare mej, hon var 15 år äldre än vad jag trodde! Shit pommes! Och igår hände samma sak med en annan brutta där. Jag blir alldeles matt! Alltså, först trodde jag att det var jag som var kass, men fanimej. En 55 åring utan en enda liten rynka och med dom piggaste ögonen i världen. Eller en 48 åring som ser ut som 35 max. VA! Jag ska fan söka jobb där om jag oxå kommer vara sådär snygg av att jobba där. Nu är det inte så att en eller två ser sjukt fräscha ut, nej nej.... alla jävla sköterskeäpplen i ögonmottagningsfruktskålen är tvärsläta och blanka. Jag är inponerad. Och dom är inte bara snygga på utsidan. Dom är så jäkla gulliga och roliga hela högen. Nästan hela högen. Dom är som små mammor som tar hand om en och har en inbyggd informationsbubbla med hur mycket kunskap som helst om allt möjligt, och sen en jävla hög med humor. Kan det bli bättre? Så, nu har jag inte tid att sitta här längre... lär knåpa ihop ett cv till ögonmottagningen. :D

molly molly mus

Finns det nåt mysigare än just detta? Bolibompa på teven, kvällsfikan på bordet. Jag och alla mina killar i soffan.... älskar det. Efter en lång dag på praktiken finns det inget bättre än att komma hem till ett hus fullt av kärlek.... Fan vad folk måste vara avundsjuka på mej.

praktik

Praktik nu då. I tre veckor och första dagen var igår. Är på ögonmottagningen på lasarettet. älskar det. Vet ni hur många jävla sjukdomar och åkommor ett enda litet öga kan ha?? Det vet inte jag... men skulle gissa på hur många som helst.  
På torsdag ska jag vara på operationssidan, det ska bli spännande. Fast lite läskigt med tanke på att patienterna som opereras är vakna och bara lokalbedövade. Fatta att ligga och se när nån kör runt kniven och saxen i ögat på dig. Uscha! Modiga patienter må jag säga.

Nu byter vi ämne, KOLLA VILKEN SJUKT SNYGG DESIGN JAG HAR FÅTT PÅ MIN BLOGG!!!! Det är min syster som har fixat den. Hon är grym. Bäst! Fan vad bäst hon är! SOM hon är! Word! (kan man "word:a" sig själv?)
Tack systeryster!

Pratade nyss i telen med min vackra värmländska... Fasen vad jag saknar henne då, vill ha henne här nuuu. Jävla skit. Jag får väl vänta snällt tills hon kommer hit igen och då blir det massa galenskap igen, haha. Vi kan vi, gumman... =)

Jag tänkte baka lite till min praktikplats nån dag så vi får nåt att tugga på till kaffet på rasten. Men jag vet inte vad jag ska hitta på. Det är så mycket personal, jag kan lixom inte göra tio rulltårtor.... Nån som har nåt förslag på nåt gott? Kom igen, tipsa, tipsa!

Nu ska jag mysa med mina killar innan det blir läggdags för oss alla, kommer nog somna före barnen idag.

Natti natti, puss och kram! <3

Ny design

Hej Lillstrumpa.
Lekte lite med din bloggdesign. Hoppas du gillar den.
Annars gör vi om den.
Jag har tagit bort vissa grejor också, så som trackbacks osv. Och så har jag ändrat namnen på "arkiv" "nya inlägg" "sök i bloggen" osv som du kan se här till höger.
Säg till om du inte gillar något så ändrar vi på det.

Pussiluss
/Systeryster.


Och nu när jag inte har nattmössan på mig insåg jag att jag ju inte kan lägga upp loggan på min blogg då den är lösenordsskyddad. Jag fixade en bildblogg till dig där jag laddade upp loggan... Så slipper man fylla i mitt lösen för att kunna se den, hehe.
Nu ska jag inte pilla mera, hehe

fluffins!

sjukt sugen jag blev på att baka fluffins! De här bakade jag på alla hjärtans dag, gött skit!











fiifaan

haha, bästa starten på blogg.se jag fick då. knappt så jag vågar berätta. men jag gör det ändå. 
Jag skapade min blogg i förrgår, skrev ett inlägg och loggade ut. senare på kvällen ville jag skriva ett nytt, så jag fyllde i min epost och mitt lösenord och försökte logga in. Det gick inte. Jag försökte igen och igen. Mamma var här på besök och hon fick höra alla hemska smeknamn som jag gett min dator. jag skrek och gormade, dunkade näven i tangentbordet och var på väg att slänga ner hela skiten för trappen. Sen pallade jag inte mer så jag gick därifrån.
Igår gjorde jag ett nytt försök. Jag blev ännu galnare än dagen innan och denna gången var datorn på väg ut genom fönstret från övervåningen. Sen hade jag troligtvis tagit min kaffekopp och hällt ut den över datorn så jag försäkrade mig im att den dog på riktigt. MEN istället för att följa mina impulser så tänkte jag efter och ringde den datanördigaste, kunnigaste, smartaste och bästa systern i världen. Men inte ens hon kunde hjälpa mig, så felet måste ju ha varit sjukt allvarligt tänkte jag. Om inte en systeryster kan lösa det så kan ingen. så är det.
Iaf så vägrade jag ge upp så jag skickade ett mail till kundservice här på sidan. Det här skrev jag:

Hejja!
nu vill jag inte ställa till det för er såhär på söndagen, men jag måste fråga en sak. Igår skapade jag en blogg. Nilan.blogg.se
det fungerade utmärkt. jag skapade ett konto, skrev mitt första inlägg och loggade sedan ut. senare på kvällen ville jag skriva ett till, men det går inte att logga in. det står bara; fel epostadress eller lösenord. Jag vet att jag skrev min epost och mitt lösen som jag valt men ändå fungerar det inte, har provat två miljoner gånger och börjar få kramp i fingrarna. Så, hur ska jag göra? jag har testat att fylla i min epost för att få ett nytt lösen från er men får aldrig nåt mail. jag har inte heller fått ett bekräftelsemail på att jag registrerat mej hos er. det var ju ett kravel. Jag är inte den smartaste människan i världen, så jag har säkert lyckats med nåt dumt som man absolut inte ska kunna lyckas med, men fasen! jag vill så gärna ha just det blogg-alias:et och nu kommer jag inte in. Finns det nåt sätt att fixa det? Om jag mot förmodan skulle ha skrivit fel epostadress, kan ni hjälpa mej att ändra det då?
Går det att fixa? och om ni kan hjälpa mej med det så skulle jag bli så lycklig att jag skulle fanimej kunna tatuera in blogg.se bredvid mina barns namn. =)
 Ha det fint. 

Sen somnade jag, bitter som fan.

Idag fick jag svar från kundservice, såhär stod det:

Hej.

Du har skrivit fel mailadress: ****************
@blogg.se men jag har återställt den till ****************@live.se

Mvh Nina, Blogg.se


Grattis till mej. jävla nolla. haha.

shiit

Hejja!

Nu har man fallit dit... bloggträsket! ajaj, det är fan illa. men vad ska man göra...
Den här bloggen kommer väl mest handla om mina barn, min man, skolan, jobbet, huset, vännerna, familjen.. jao, mitt liv alltså. Men nu fick jag besök så jag skriver mer sen. tjoobre!

 <---- jag och karln min! wee, han är snygg!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0