monday morning

god morgon.

Hur har ni sovit i natt? Jag har sovit som en prinsessa, så skönt att verkligen få sova ut ordentligt och vakna med ett leende på läpparna. Jag jobbade sent igår så jag har sovit i bygda i natt med lillebror och hans fruga. Jag har valt att döpa om dem till "pensionärsföreningen finputt". =)  Igår när jag kom hit så satt de i varsin sida av soffan. Lillebror satt och glodde på film och frugan hans pillade på datorn. Båda var knäpptysta, lugna och alldeles för tråkiga för deras eget bästa. hihihihi!

Jag har såna vårkänslor i kroppen idag. Vet inte ens varför, vädret är skit och allt annat är väl inte så stabilt heller, men fan, jag bara känner mej möjd och sprallig! Vill göra nåt riktigt kul idag, men vad skulle det vara? Ta med barnen till lekparken kanske och busa ordentligt. Eller vill du hitta på nåt med oss, mamma? Måste göra nånting idag!

Ska nog snart gå in och hoppa på pensionärerna lite, jag vill ju ha sällskap! Kanske vi kan ta en mjuka linjen till närmsta stad och käka lite idag. Resturangerna har ju sån där pensionärsrabatt så då kommer ju finputt billigt undan oxå. HAHAHAHA! jag är så jäävla rolig! Öj, danne, nu har ju du och din fruga ett till pensionärspar ni kan åka på resor med! Det går ju sånadär teaterbussar och floridaresor och skit för just pensionärer! Fan, vad kul ni kommer ha! Ni kan tacka mej senare. =) höhöö!

Jahapp.. nu vet jag inte vad jag ska skriva. Jag saknar mina barn så galet mycket! Men de kommer hit snart och då ska jag snoosas och pussas och mysa och busa med dom! mina fina killar! mina finaste...

nej, nu blir det frukost innan jag dör av nånting. puss hej!

roligt

Hej och god morgon!

Den där utmaningen igår blev ju hur rolig som helst! Kul när mappa och lillebror oxå hängde på. =) Och värmlänskan med sina småskvättar! HAHAHAHAHA! Jag höll fan på att dö av skratt!

Nu ligger jag i sängen och kollar på bolibompa med barnen. MYS. Vet inte riktigt vad som händer idag, ska försöka styra upp lite här hemma och få ordning på saker och ting.

Bilderna som jag lovade att lägga upp i förrgår kommer dröja lite, har nämligen tappat bort usb-sladden till telefonen. MIIII! Det suger verkligen! Har ju massor med söta och roliga bilder som jag vill slänga in här i bloggen!

Jag måste berätta en sån rolig sak! Eller, jag vet inte hur kul det är, men jag skrattade som fan åt mej själv. I lördags var vi i sommarstugan med barnen. Sen skulle jag och S åka in till stan själva och handla födelsedagspresenter åt T. Vi var så hungriga så vi tog driven på Mc. Donalds först. Jag är ju ganska ofta inne i min egen värld, så när vi sitter där vid luckan och väntar på maten så svävar jag bort i tankarna. Tjejen som jobbade där böjde sig ut genom luckan och hade verkligen huvudet inne i vår bil när hon lämnade över drickorna till oss. Och då, just precis då, så tittar jag henne rakt in i ögonen och börjar sjunga "får jag doppa min fläskfilé i din marinad.."
Jag själv trodde ju såklart att jag bara tänkte låten i huvudet, men plötsligt hörde jag mig själv sjunga. Tjejen såg sjukt förnärmad ut och gick iväg. S satt och stirrade på mej med uppgiven blick och jag kände hur verkligheten kom ikapp mej... Jag är så jääääkla blåst! Kan jag inte lära mej att hålla munnen stängd när jag tänker?!

Såna där saker händer mig hela tiden. Jag tror att jag bara tänker saker ända tills jag ser folks reaktioner och blickar...
S och lillebror har varit med vid alldeles för många sådana tillfällen. SOCKERVADD!!! eeh, oj, jag menar sockervadd...

Jaja, skit samma, kul var det. Hoppas hon i luckan inte tog alldeles för illa upp.

Vad ska ni hitta på idag? Jobba? Busa? Sova?

Puss puss alla mina, skriver lite mer senare. <3

en till utmaning

... och ännu en gång är det inte en jävel som har utmanat mej, men jag kör på ändå. =)

1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v



1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
ja, de blir de bästa..

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
ICKE!!

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Åtta änglar är sända till dig.

4 Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
det var hans farsa som undrade

5 Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
svärföräldrarna!

6 Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Åh, jobbig situation...

7 Vad vill du höra mest av allt?
Hur är det med dej lina?

8 Vad kommer bli dina sista ord i livet?
Haha, vilken kille!

9 Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
Okej vad fint.


Haha, det där var ju roligt, alla svaren passade så bra. =) Nu utmanar jag tete och sandra att oxå göra den här grejen. hihi!

puss puss alla!

egoinas värld

hejja alla mina!

Jag vet, jag vet! Det är så längesen jag bloggade... igen! Men fan alltså, ibland hinns det inte med. Vildaste barnen, galnaste livet, stressigaste vardagen och så lite jobb på det.. då blir det inte mycket tid över för bloggande. Men nu jävlar ska jag snäppa upp mej.

Nu ligger jag i soffan med S och barnen och kollar på tecknat och läser lite bloggar. Jag har en sån favoritblogg som jag måste läsa hela tiden. Det är en tjej som kallar sig för egoina. Hon skriver så sjukt roligt och förklarar allt så jävla detaljerat och kul! Jag skrattar så jag kissar på mej när jag läser den och hon bjuder verkligen på sig själv. Söt som få är hon oxå. Till och med S skrattar och tycker att hennes blogg är grym! Nu har jag gjort värsta reklamen för den här bruden och hennes blogg, men fan alltså. Den är för kul. Vill ni kolla den så klicka här.

Nu tillbaka till livet och verkligheten. I söndags hade vi kalas för våran lilla T som fyllde 4 stooora år. Massa kalas och en hel drös med presenter fick han. Tack alla för presenterna! =)
M är jättesjuk och har svällt igen i halsen. Feber har han haft sen i lördags oxå. Hoppas det går över snart. Idag fick han en operationstid på öron-näsa-hals. Den 8:e april blir det, håll tummarna för honom nu.


I helgen kom min värmländska hit till byn. Men vi hann inte ses nästan ett enda dugg för det kom en massa annat i vägen. Men vi har ju varandra, jag och gumman min, och vi ses snart igen. SAKNAR! Tur att hon har bästegrannen här som tar hand om henne och ser till att hon är lycklig och mår bra. 

Tänkte försöka få in lite bilder i bloggen ikväll. Från de senaste veckorna. Jag har faktiskt hunnit med att vara blondin i några dagar, men det gick över fort. Såg ut som nån brud man kan beställa från russianbabes.com. illa som faan. Men nu är jag brunett och bra igen. Det var bara en liten kris. =)
Och sen har jag ju tatuerat mej igen. Jag och värmländskan fick nån impulsgrej och tatuerade in ICKE på sidan av pekfingret, ni vet så det syns när man hyttar med det. Sjukt snyggt och galet användbart! Men synd bara att när skorvarna lossnade så följde färgen med. Haha, så nu är det bara urtvättade gråa halvtaskiga bostäver kvar. Men det ska fyllas i igen. =)


Nu ska jag chilla lite mer med grabbarna grus. Skickar in lite bilder och skit ikväll. Puss på er!

utmaning

ingen har utmanat mej men jag gör det ändå.

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du? Lina
2. Ett ord på 4 bokstäver?Lump
3. Flicknamn? Lorena
4. Pojknamn? Linus
5. Yrke? Läkare

6. Färg? Ljusrosa
7. Klädesplagg? Lacktights

8. Mat? Lasagne

9. Sak i badrummet? Lotion

10. Plats/stad? Linköping

11. Orsak att vara sen? Latmasken

12. Något man skriker? LOL

13. Film? Lock stock and two smoking barrels
14. Något man dricker? Lättöl

15. Band? Linkin park (haha, kom inte på annat)
16. Djur? Lejon
17. Bil? Lotus
18. Sång? Lost in hollywood


Jag utmanar tete och sandra.


presentkort

hej alla mina!

ni borde bli medlemmar på gratismode.se och samla massa poäng som ni kan byta mot presentkort sen. Jag vet att jag har tjatat om denna sida tidigare, men den är fan bra. Just nu väntar jag på ett presentkort på 300 kr eftersom jag har samlat ihop en massa poäng. weehoo! Och man kan välja vilken affär man vill ha presentkortet på. Sjukt bra.

Nu har jag varit på möte om dagis framtid här i byn. Det var lite rörigt och jag fattar inte så mycket, men det blir nog bra i slutändan. Den här byn kan vara jävligt oattraktiv ibland.

Imorgon blir det jobba igen. För hela slanten. Och på torsdag med. Sen i helgen var det meningen att vi skulle åka till Karlstad och gå på volbeat (tidernas bästaste band!!) men vi vet inte om vi ska dit. Dom kommer ju till peace&love i sommar och det skulle vara roligare att se dom då. Och då kommer ju oxå Mötley Crue! FIIFAAAN! Iaf så har vi satt ut biljetterna på tradera. 

Bästegrannen skickade ett mess idag där han skrev att jag borde lura hit värmländskan i helgen igen. Jag lovar limpan, jag ska göra mitt bästa! Jag vill ju oxå ha hit henne! =)  hihihi.. Hon har varit så duktig, min värmländska och sökt en massa jobb här i bygden. Hoppas hoppas hoppas hon får nåt av dem så hon kan flytta hiiiit och vara här jämt!

ALLTID, FÖRALLTID!

Nu ska jag lägga mej och kolla på simpsons och försöka sova lite.

Natti natti världen!


allt händer samtidigt

hola!

Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Det händer så mycket just nu. Mitt liv skulle kunna bli en dokusåpa. Minst sagt.

Iaf så har jag jobbat precis hur mycket som helst. Alldeles för mycket. Men en del roligt har jag hunnit med oxå. I onsdags när jag var på jobbet så ringde S och sa att han och barnen skulle följa med hans familj till tallin. Så det gjorde dom. Galna människor. haha. Dom verkar ha haft det jättekul och bra. Jag är sjukt stolt över S som hade varit jätteduktig hela resan. Hans familj har berättat att han skötte allt med barnen så bra. Han och john (john av alla människor) hade tydligen varit de ordentligaste av alla. Haha. Tur det.

Medans familjen var på resa så jobbade jag lite till och sen hängde jag med bästegrannen och lite fler folk. Jag hann oxå spendera lite tid med jenny. Det är hon som har affären little shop of india.  Kolla den.
Sen blev det allt lite Mc. Donalds, och öl. Jag försökte verkligen lära mig att dricka öl. Jag kämpade, men det gick inte. Jag drack två halva burkar, så sammanlagt en öl. weehoo... Jag håller mej nog till alkoholfritt vin i fortsättningen.
Min fina värmländska hämtades och det blev en sjukt rolig resa. Pepparkaksgubbar, köpungsvägen, gunita, varningsraketer och poliskontroller. Haha, vilket galenskap.

nu ska vi till danne och käka lite fiskgratäng. weho. gött skit! skriver mer sen

puss hej



RSS 2.0