suck och blä

hej,

vet att jag inte skrivit på länge. Har sån där hatkärlek för min blogg. Ibland skriver jag för fullt, flera gånger om dagen och ibland skriver jag inte alls på veckor. Det är nog lika bra det.

Sen sist jag skrev har jag jobbat och jobbat. Hur mycket som helst. Och självklart haft det underbart med barnen. De har varit lite förkylda och så. Jag känner av det jag med. Bihålorna värker.

Tack för att vi fick sova hos er i natt mamma och pappa! Det var mysigt. Vi kommer gärna och sover där nån mer dag i veckan. Iaf jag och småskitarna. S lär väl vara hemma här och jobba.

Nu hinner jag inte skriva mer igen. Klockan börjar bli sent och vi ska ta med oss barnen upp och sova.

Natti natti på er

puss

090216

god morgon.

Har inte hunnit skriva på hela helgen. Det har minst sagt varit fullt upp. Ungefär en timme efter att jag skrivit mitt förra inlägg i torsdags, (det där om att jag var så trött) så kom M in till oss och kunde inte andas. Han hade tidernas kruppanfall och fick inte i sig någon luft alls. Han började tappa färg i ansiktet och han hade panik. Jag ringde 112 och de skickade en ambulans, Men det tog 45 minuter innan ambulansen kom och den körde förbi vårat hus flera gånger.  Vi satt ute så han fick frisk luft och väntade. Då blev det lite, men bara lite, lättare för honom att få i sig luft. Han lät så hemsk!
Väl inne i ambulansen fick M betapred (kortisonläkemeddel) men det tar sån lång tid för det att verka så det hjälpte inte just då. Framme på akuten fick han adrenalin "puffar" som han fick andas in. Då gick det lättare för honom, Sen fick vi sitta där och vänta och v'nta och vänta. De kom in och kollade till honom då och då. Sen klockan fyra på morgonen sa doktorn att vi kunde få åka hem igen. Eftersom vi hade åkt ambulans in så hade jag ju ingen bil där. Så jag ringde till pappa. Stackarn. Men han är så snäll så han kom och hämtade oss. M var helt färdig och rosslade som tusan när han sov i bilen. Och jag kan ju tillägga att jag var ganska trött jag med. Haha, hade varit vaken i 23 timmar i ett sträck.
När vi kom hem var klockan halv sex på morgonen och S började jobbet kvart i sex så jag bar in M i våran säng och sen väckte jag S och skickade honom till jobbet.
 Jag kröp ner bredvid M och la mej nära så jag kunde höra hur han andades. Jag blundade och tog ett djupt andetag och slappnade av. Då, precis tre sekunder senare, så kom en liten T springandes in till mej och var nyvaken och ville ha smörgås. Det var bara att resa sig upp och gå ner och börja med frukosten. Sen blev det ingen vila alls förrän kvällen. Jag rekomenderar inte 40 timmars vakenhet i ett sträck. Snacka om fredag den 13:de.

Lördagen (alla hjärtans dag) spenderades till största delen på jobbet. 07-16. Sen blev det middag hemma med svärföräldrarna och E. Det var mycket trevligt och min man lagade en riktigt god middag.
Söndagen spenderades även den på jobbet. 07-16. En riktigt seg och tråkig dag. BLÄ!

Och nu sitter jag här, med mina små killar och äter frukost och bloggar. Ska ringa vårdcentralen idag och fråga om vi kan få nån medicin till M. Sen ska jag och S på möte idag. Känns bra. Men måste fråga lillebror om han kan hjälpa mej med barnen en snabbis då när vi ska iväg. 

Min värmländska har varit här i helgen oxå, men jag har knappt hunnit träffa henne. Vi får ta igen det nästa gång baby! Den här gången fick bästegrannen ha dej för sig själv och det blev ju skitbra! wiiie! Jag är nöjd. hihi

Nu ska jag fixagrejja lite här hemma. Skriver mer sen.

TJOBRE!

Såhär fint var det en morgon i veckan när jag åkte till jobbet. Fick lov att stanna och ta kort och krama mig själv för det var så romantiskt med månen och allt. Synd att det inte syns hur fucking stor månen var! Den var brutal!


trötter

hej.

har inte hunnit skriva alls idag. Och nu orkar jag verkligen inte. Det får bli en uppdatering imorn istället. Natti natti och sov gott alla mina.


white trash

Hej

Har en sån white trash period nu. Jag ser ut som nån som bor i en husvagn nånstans och har elva ungar och en cigarett i mungipan och en skabbig karl (mest troligt är han min egen kusin) som ger en stryk och dricker blaskig burköl. Har ni fått en klar bild om hur jag ser ut nu?

Jag springer runt i mina skitiga halvhängiga jeans och såna där ribbade linnen med brottarrygg. Ett par förstora, slitna tofflor sitter på fötterna konstant.  Håret hänger stripigt mot kinderna och är alldeles för ofärgat för mitt eget bästa. Huden är sådär lagomt halvblek och piercingarna i näsan sätter pricken över i:et på hela utsyrseln. Jag är så snygg. Så sjukt snygg! Min karl lär ju njuta när han tittar på mej! Förstår inte varför han inte försöker få till det lite oftare... (kanske lite för mycket information för er)

Och imorn ska jag på cellprovskontroll. drygt. Ligga där i nån jäkla stol och visa hela härligheten för nån dam. Man vänjer sig fan aldrig. Usch. Om inte ens jag klarar av att se på min egen kropp, måste jag då utsätta nån annan för den? Stackars fruntimmer.

Imorgon kommer det en värmländska till byn igen. Då vet jag en bästegranne som kommer avlida av lycka. Han är ju så kär i henne.  Jag jobbar hela helgen, men hoppas att jag hinner träffa värmländskan en stund iaf. På fredag kanske vi hinner hitta på nåt (om inte bästegrannen vill ha henne helt för sig själv.)  hihihihihi! sötaste!

Idag hade jag en supertrevlig dag med T och J och deras lilla grabb. Tack för utflykten! =)

Det är så skönt just nu. T sitter nere och spelar tv-spel (otippat va?). M och S är ute och leker och fyller på pellets. Så jag är här uppe helt själv. Ligger med kläder och två duntäcken på mej och elemenmtet på högsta värmen och ändå så fryser jag arslet av mej. Tror jag börjar bli sjuk. miiii! Har inte tid med det just nu!

nu ska jag hjälpa min minsta lilla skit m tv-spelandet. hörs sen! pusshej!


bilder

ibland måste man ju bjuda på lite bilder. Så här kommer några från helgen på jobbet och en och annan från idag. =)















seeeeg dag

huvva vad trött jag är idag.. och kallt är det!

Imorse när jag och barnen låg uppe och segade i sängen så knackade det på dörren. Det var bästegrannen som kom och hälsade på. Det var trevligt. Han skulle iväg och jobba han, den stackaren. Själv får man vara hemma och njuta av barnen. wiie!

I helgen är det ju alla hjärans dag. Sånt bryr jag mig inte så mycket om. Men nu måste jag nog börja med det. För igår när vi låg uppe och skulle sova så blev det såhär:
M: mamma, hur ska vi fira hjärtat?
Jag: Vilket hjärta?
M: Men hjärtat. På lördag!
Jag: Vad menar du?
M: Men mamma, på lördag är ju alla kära för det är hjärtat då ju!
Jag: JAHA! alla hjärtans dag, menar du det?
M: Ja! det menar jag! Hur ska vi fira det? Ska vi sätta hjärtan i fönstret? Ska vi det? Ska vi baka hjärtkakor? Ska vi gå på restaurang med pappa och T?
Jag: hmmm... vi får se vad vi hittar på då... 
M: jag kommer vara kär i dej då mamma. För då är man kär i alla. På hjärtats dag.

Det var väl det gulligaste! Jag smälter. Och apropå att älska och vara kär. En dag så satt jag och M och T och kollade på TV. Då viskade jag till båda killarna att jag älskade dom. T svarade att jag skulle vara tyst för han kollade minsann på TV. M svarade att han älskade mej mer än vad jag älskade honom. Jag förklarade att det inte var möjligt för jag älskar både honom och T mest av allt i hela universum. Men han envisades med att han älskade mig mer. Sen frågade han om jag hade älskat dom länge. Jag svarade att jag har älskat dom från den sekund jag fick reda på att de växte i min mage och jag kommer älska dom hela livet. Då svarade M: "mhm.. men jag älskar ändå dej mer och jag kommer faktiskt älska dej i tre veckor. "

Underbara barn.



GRATTIS

Idag fyller våran stora lilla grabb 5 hela år. Helt galet vad fort han har blivit stor! Jag hinner verkligen inte med alls känner jag.

Imorse klockan 06 sjöng vi för M och gav honom några paket. Han fick en AXO-huvtröja och en FOX t-shirt och några FOX-dekaler att sätta på sin cross. Han blev så sjukt nöjd. Efter sängfrukosten skjutsade jag barnen till dagis där kalaset fortsatte med glass och maränger. Jag stressade till jobbet och hade faktiskt en riktigt dålig dag där. Men inte alla dagar kan vara perfekta.
Efter jobbet hämtade vi våra killar på dagis och sen bar det av hem och M fick resten av presenterna. Massa snickarsaker och verktyg. Sen blev det mer kalas.  Det kom så mycket folk! Och M fick så fina presenter! Tack alla för de braiga och fina sakerna! =)

Nu ligger vi alla fyra i våran säng och kollar på bolibompa. Snart ska barnen hoppa i säng och jag ska ha en dejt med min "andra man", nämligen Dr.Phil.  Han är en bra karl.

Nej, nu är jag alldeles för trött för att skriva någe mera. Natti natti alla mina.

puss hej.





GRATTIS ÄLSKLING!


work

God morgon.

Igår hade vi en bra dag. Det började med jobb. Efter jobbet så åkte jag hem och plockade upp barnen och mannen. Sen åkte vi till närmsta stad och inhandlade lite fördelsedagspresenter till våran största lilla buse som fyller fem hela år på måndag.
Efter inhandlandet åkte vi till våra kära grannar och spenderade kvällen där. Det blev pizza, godis och tv. Sjukt trevligt. Barnen hade superkul med grannens barn och kvällen blev lyckad. När vi kom hem skulle vi kolla på en film i datorn men det slutade med att hela familjen somnade i vår säng. SKÖNT!

Idag ska jag jobba igen. Det var meningen att jag skulle jobba bara igår och på söndag, men det blev (som vanligt) kris på jobbet och jag fick rycka in. Men det är bara bra. Nu fick jag ju 9,5 mer helgtimmar att få lön för denna månad. Weehoo! Jag trivs så bra på mitt jobb. Ja, jag vet att jag skriver om mitt jobb hela tiden, men jag har det så bra där.

Nu ska vi äta lite frukost. Puss hej alla mina

Det är mycket snö på våran gård:






ju fler kockar desto sämre soppa

Så känns det här i byn just nu. Har väl aldrig varit med om en rörigare månad. Alla lägger sig i varandras liv och det tisslas hit och tasslas dit. Jobbigt. Hoppas det går över snart iaf. En semester skulle passa bra. Långt bort från allt och kunna ta nya tag.

Igår var jag och barnen och badade med lite kompisar. Det var trevligt som tusan. Alla barnen som var med var så duktiga och lydiga hela tiden. Det plaskades och lektes för fullt. Sen bar det av till närmaste Mc. Donalds och aldrig tidigare har det varit så gott med mat därifrån. Fy sjutton vad hungriga vi var, hela högen!
När vi kom hem var vi så slut och trötta så vi satte oss och kollade på lite tv.. mys!

Sen blev det en promenad med grannarna. Vi fick även med oss jempa ut. Så himla längesen jag och Jempa gjorde nåt tillsammans, så även om det bara var en promenad så var det mycket trevligt.
Efter promenaden tog jag med mej M hem till min kära svägerska. Vi drack lite the och barnen lekte. En sen kväll blev det. Klockan var nästan 22 när vi åkte hem.

Idag funderar jag på om jag och barnen ska hälsa på svärmor/farmor en vända. Ska ringa henne senare och höra om hon har planer för dagen.

Nu ska jag gå ner och koka lite gröt åt mina skruttungar. Hörs sen då.



vart är sommaren?

sömnlös i sängen

Jag kan inte sova. Jag borde verkligen sova, har ju massa saker som ska göras imorn. Ska upp tidigt med busungarna.
Tror jag ska sätta mej ute på trappen en stund och andas lite frisk luft. Då kanske det går bättre sen. Ja, nu ska jag göra det. Natti natti och dröm sött...


090203

god morgon.

vet inte riktigt vad jag ska skriva idag... Har nog inget nytt att berätta. Just nu kollar jag och barnen på tv. Vi ska snart måla  med fingerfärg och sen trycka lite gamla lakan med textilfärg. Roligt, men kladdigt. =)
 
För några veckor sen skulle jag hoppa in i en fotoautomat och ta nya körkortsfoton. (Det var ju ganska längesen man bytte efternamn, men har inte orkat ta tag i kortbytarbiten ännu.) Iaf, så satt mannen och barnen kvar i bilen när jag sprang in för att fota. Det var proppfullt med folk inne i köpcentrat. Jag stoppade i pengarna i automaten och innan jag hann in och sätta mej så började det blixtra. Jag fick panik och råkade skrika till ett litet stress-skrik och hoppade in i automaten. Folk vände sig om och tittade. Jag försöker vara smidig och lugn, men trasslar in mej i skynket och får ännu mer panik. Blixtrarna fortsätter att flasha och jag har inte kommit på plats ännu. När jag sätter mej på pallen så är den för högt upp. Så på den första bilden där jag faktiskt är med så ser man bara knapparna på min jacka. Nu hade tre blixtrar gått och automaten ger bara fyra stycken, sen får man betala 50 kr till. Det hade jag ingen lust med så jag försökte vrida ner pallen för att få en bra bild. Pallen satt fast. jag hukade mig ner och lutade ryggen mot pallkanten och precis när jag tittar in i "kameran" så blixtrar det. Jag bönade och bad att det skulle bli en duglig bild. När jag sen tittar åt sidan så står det en drös människor och sneglar lite på mej medans de väntar på att få hjälp av kundtjänst. En karl skrattade verkligen hjärtligt åt mej. Kul att man kan glädja någon iaf....

Den fem minuter långa väntan utanför automaten när bilderna framkallades kändes skapligt pinsam och obehaglig. Till slut trillade bildremsan ner...



tror ni att de gokänner denna på körkortsverket?

måndag

hej.

Hur har ni haft det idag?

Jag har haft en riktig träffa-familjen-dag. Det började med en lunch med moster. Sjukt mysigt att träffa henne och babbla om allt mellan himmel och jord. Och så fick jag se de nyrenoverade lokalerna på hennes jobb. Det var mycket elegant. En superfin grön färg hade de på väggarna. Helt mjuk och vårig, fast ändå stark. Fint som tusan! Lunchen bestod av köttbullar med potatis och gräddsås. Sen lyxade vi till det ordentligt med chokladpudding till efterrätt. MUMMA! Tack för lunchen moster! =)

Sen åkte jag vidare till morfar och kollade läget med honom. Hinner inte träffa honom så mycket som jag önskar att jag kunde. Men idag fick lite kvalitetstid med honom. Vi tjattrade om allt, kollade på bilder i datorn och skrattade en hel del. Han är väl för rolig den där karln. Haha, Han har tagit kort på maten han tillagar hela tiden. Sen har han lagt in bilderna i datorn i en mapp, så kan han kolla vad han har ätit och så.. Jag tyckte att det var världens roligaste idé och föreslog att han skulle skaffa sig en blogg och lägga ut bilder på " dagen lunch/middag" precis som alla modebrudar har sina "dagens outfit". Då skulle man kunna kolla in vad morfar har för sig på dagarna och vad han äter för gott. För jag lovar, min morfar gör den godaste maten i världshistorien! På riktigt. Fatta hans kyckling som han fyller med massa göttgött och tillagar hur länge som helst och sen gör han en sås till den med äppelbitar i (om jag inte har helt fel)... Fy faaan, nu dregglar jag nästan! Tänk om vi bodde grannar, jag och morfar, vad tjock jag skulle vara!

Sen mötte jag upp mor min och vi åkte och köpte lite tyger, hon ska sy födelsedagspresenter till mina barn. Det kommer bli prima ballerina. =) Snyggt tyg hittade vi oxå, eller hur mamma?

Jag har oxå hunnit ringa till farmor och småpratat lite, ska hälsa på henne nån dag. Tänkte dra med na ut på nåt tok snart. Jag och farmor, vi ska göra stan osäker. =)

Sen har jag pratat med pappa, systeryster och lillebror. Så jäklar, det har varit som en släktträff idag, fast på olika ställen. Eller, ja... Ni vet hur jag menar. hehe

När jag kom hem blev det fullt bus med barnen. Och nu ligger vi och kollar på Dr. Phil och myser. Imorgon ska barnen och jag bara mysa och gosa och snosa och busa och stöka och stoja hela dagen. Mina fina barn, de bästa som finns.

Natti natti allihopa.



god natt

ville bara önska alla en god natt. Hoppas ni har haft en trevlig helg.

Värmländskan har åkt hem till sitt igen och nu väntar en vecka full med jobb och pyssel. Helgen har varit trevlig men jobbig. Men men... det går väl över.. 

Igår blev det iaf en toppenutflykt med barnen och alla grannarna. Vi lånade en grannes fyrhjuling med kärra bakom och åkte tillsammans med dom till ett ställe mitt ute i ingenstans. Där grillade vi körv och hamburgare och hade det trevligt som tusan. Sen bar det av hemåt igen. Barnen tyckte det var spännande som tusan att åka på utflykt med fyrhjulingen. =) Men kallt var det, fyy rutti!

Kvällen spenderades hos grannen, barnen åkte på semester till mormor och morfar, mys tyckte dom. Men som vanligt imorse fick jag näst intill panik och saknade barnen så sjukt mycket. miii!

Tack mamma och pappa för barnvakten. Det uppskattas mycket.





RSS 2.0