önskelista

Här kommer min önskelista. Barnens kommer upp här på bloggen imorn.

* presentkort på kupolen.

Ja, det är bara det jag önskar mej. :) Kupolenpresenkortet är ju sjukt bra för det fungerar i alla affärer så då kan man välja och vraka. :) Och istället för att önska mej prylar så är det bättre att jag önskar mej presentkort så jag kan köpa precis det jag vill ha.

Fy fasen vilken arbetsvecka jag har haft! Det blev natt måndag-tisdag, natt tisdag-onsdag, dagtur torsdag, dagtur fredag, kvällstur lördag och kvällstur idag. PUH! Tur att jag har det bästa jobbet i världen så det alltid känns lika roligt att gå dit!

Imorn är jag ledig, men jag ska ringa dit och tjata lite så jag får mer jobb i veckan. Har bara torsdag inbokad för jobb än så länge.

Mina små busfrön har spenderat helgen hos deras farmor. Mys det. Skönt att ha dom hemma igen. Dom sov nu när jag kom hem, men jag pussade lite på dom ändå. Imorn blir det mys till tusen efter skolan och dagis!

Hoppas ni har haft en underbar helg!



bla bla bla

Fyfan vad tråkigt jag har! Idag är det verkligen söndag! Barnen är halvgriniga och rastlösa fast jag försöker sysselsätta dom med en miljon olika saker, Danny är lagomt bakis och hängig, hunden är dryg som få och jag får inte en sekunds ro. Vart jag än vänder mej så är det suckar och gnäll... Tänk om jag bara för en dag, en dag, slapp underhålla alla och komma på saker att göra. Om familjen kunde roa sig själva eller komma på nåt kul att spendera dagen med. Men icke. Istället kommer barnen, Danny och hunden och sätter sig runt mej och tittar på mej, suckar, tittar ännu mer på mej, gnäller hur tråkigt allt är och suckar igen... Men jag känner ingen press på mej, nej nej... absolut inte.

Förlåt att jag är så tjejsurig just nu, det går över. Är bara lite trött på dom här tråkdagarna. Vill ha lite spontanitet och en smula uppskattning.

Jaja, nog om det.

GRATTIS fina bästa pappa på fars dag! Jag älskar dej högt. Tack för att du alltid finns där och ställer upp. Och ett extra stort tack för att du står ut med mitt humör och mina inte alltid så intelligenta val och idéer. <3

Nu ska jag fanimej baka, det är terapi det. Kolakakor blir det.

helg

Hej

Har inte skrivit på ett tag. Har varken haft tid eller lust. Men nu kände jag mej lite sugen igen.

Igår kom M & P och deras tre sötnosar hit. Danny gjorde P fin på armarna, sjukt snyggt blidde det! Jag och M hade det så mysigt, massa prat och skratt. :) Barnen busade som aldrig förr och när dom skulle åka hem så ville O stanna kvar hos oss så vi fick ett bonusbarn över natten. Mys!
Idag har vi lekt ute, masa pulkaåkning och spring. Sen blev det lunch och innemys, sen ut en sväng till och sen blev det film på datorn med ostkrokar, popcorn, godis och julmust! MUMS!

Hann även med att få besök av min cupcake som var på väg till far sin, en snabb te-fika och lite uppdatering av våra liv och sen for hon vidare. M & P kom och hämtade tillbaka deras lilla gulle. :( Miii, vi saknar honom redan! Danny tyckte att han var så duktig och mysig så han kunde flytta hit på heltid.

Nu sitter jag och barnen och har filmkväll i soffan, Danny är ute på galej och jag hoppas att han smyger in tyst när han kommer. Orkar inte med fyllesnack och nattmatlagning. :S

Näe, nu ska jag tydligen klia T på ryggen så jag får väl skriva mer senare. Tack och hej.






söndag

Ledig dag och sol ute. Det är ju positivt.

Igår när jag kom hem från jobbet skulle jag gå in och pussa barnen när dom sov. Till min förvåning var varken T eller hans madrass i sängen så jag gick in i Ms rum och där var den största kojan jag någonsin sett. Det var kuddar, stolar, filtar, täcken, träplankor och allt möjligt i en stor komposition. Jag stack in huvudet i kojan och där ligger mina små kärlekar och sover så sött. Ååh, vilken underbar karl jag har som hade gjort det så mysigt åt dom. Han och grabbarna hade haft filmkväll på datorn med chips och saft inne i kojan. Hur mysigt är inte det? Och tidigare på dagen så hade dom varit ute och busat och gått promenad med hunden och sen målade dom tavlor tillsammans och så hade dom matätartävling. :) Det första jag fick höra när jag slog upp mina blå i morse var ett riktigt tjatter innehållande allt roligt dom hade gjort med D igår. Tack älskling för att du är den bästa.

Idag har vi pysslat ljuslyktor med pärlor på, det blev så fint. Sen blev det en lååång promenad, hela familjen och hunden. Så jävla skönt väder ute. T cyklade och M åkte på sin kickboard. Helt sjukt vilda är dom! 

Snart kommer J hit på en kaffekopp och sen i eftermiddag ska jag på bodybalance med L. Roligt ska det bli, men jag är så jävla ograciös så vi får se hur det går. 

Igår kväll efter jobbet gjorde jag ett litet ärende och jag hoppas att min hälsning kom fram. Vi tänker på dej. Du gör det rätta, det vet du. 

Nu ska jag fixagreja lite innan kaffesällskapet kommer. Ha det fint. puss!

Förresten, såhär fina blev lyktorna:



 

NY!

Åh, jag känner mej heelt ny! Åkte med L till maserhallen och simmade en hel drös med längder, körde lite vattengympa, gjorde hårinpackning och tog en sväng in i ångbastun. Fatta vilket mammalyx! Jävlar vad det här behövdes! Jag fick energi som kommer räcka fem år framöver. Underbart. På söndag blir det body balance och jag längtar redan!

Tack L för att du drog med mitt slöa arsle dit. Gud vad fjantig jag är nu, men vet ni hur mycket det här gjorde för mitt psyke? Det var som om alla bekymmer rann av mej när jag simmade. Och det bästa av allt, jag sjönk inte till botten. :)

Jag och barnen fick ett telefonsamtal alldeles efter jag skrivit förra inlägget. Lycka för småkillarna! <3 Nu håller vi tummarna, tar all den nyfunna energin och fixar det här! JA DET GÖR VI!

PUSS och god natt mina underbara människor!

tosdag

Hej

Idag var det tröttsamt att kliva ur sängen, speciellt när alla tre älsklingarna ligger och sussar så sött. Men tröttheten försvinner snabbt när man sitter i bilen på väg till paradiset. :)

Det har verkligen varit en fartfylld dag på jobbet. Jag älskart!

En miljon saker har snurrat runt i huvudet idag och minst lika många känslor har rusat genom kroppen. Jag har känt mej orolig, glad, ledsen, lättad, förtvivlad, stolt, besviken och förhoppningsfull. Lite schizovarning på mej med andra ord... Jag fick ett telefonsamtal som gjorde mej stolt över mej själv (faktiskt), och jag ringde ett telefonsamtal som förhoppningsvis gjorde någon annan glad och stolt över sig själv.

Det är klart att vi ska fixa det här. Det finns inget annat alternativ. Och jag vet, inne i mitt hjärta, att med lite tid, stöd och vilja så kommer detta gå bra.

Igår när jag skulle sova så tänkte jag på de fina människor som ställer upp. Jag ska inte skriva vilka ni är, men jag hoppas att ni vet hur jääävla bäst ni är! Seriöst. Vi kanske inte alltid kommer överens, vi kanske bråkar och skriker på varandra ibland och jag kanske inte är den bästa i världen på att säga detta, men jag älskar er. Tack.

Nu ska jag kasta i mej en morot, sen blir det spinning och simning med L. :)

Pussen!

jobbigt...

...kan det vara ibland. Det har varit väldigt mycket jobbigt på senaste tiden men nån gång lär väl vinden vända. 

Det var tydligen inte tillräckligt med min kropp som vägrar fungera, läkare som inte gör sitt jobb och stress som inte är av denna värld... Nej, vi slänger på en rejäl dunderkris som grädde på moset. I morse undrade jag på allvar hur jag skulle överleva den här dagen. Både psykiskt och fysiskt. Men här sitter jag nu och skriver av mej. Jag vill inte skriva vad som hänt. Jag vill inte att det skvallras runt om detta, det är en känslig situation för flera personer. (det kommer säkerligen komma ut och skvallras som fan, det beror på att folk inte har nåt hyfs och antagligen inte samvete heller.)

Däremot så vill jag tacka de underbara <3 människor som har stöttat, hjälp till och ställt upp. Inga nämnda, inga glömda.  Tack, tusen tack. Jag kan inte förklara i ord hur mycket det ni gör betyder.

Barnen, prinsarna, de underbara, sover sött i sina sängar, jag ska snart sussa jag med. Lär somna som en stock efter de senaste dygnens sömnbrist. Jobb står på schemat imorn. Sen blir det pyssel hemma.

Jag skickar en hel hög med styrka, vilja och jävlarannama till en person som behöver det väldigt mycket just nu. Du klarar det, och kom ihåg att du inte står ensam.

Gör om, gör rätt. Det får bli dagens kloka ord.

RSS 2.0