heeeeeej

fjorton och ett halvt år senare kommer ett nytt inlägg!

Hur har ni det? Stressigt inför julen? Handlat alla julklappar ännu?

Eftersom det är så längesen jag skrev så hinner jag såklart inte berätta allt som hänt sedan dess, men jag kan ta lite höjdpunkter:

Vi har tagit studenten, min värmländska har bott hos mej, massa glöggkvällar med halva byn, pulsat i snön med barnen, byggt snögubbe, lunchat och blivit bortskämd av världens bästa moster, skrattat åt folk och massa annat.... ja fiifaan! =)
 
nu sitter jag hos mamma och pappa i sommarstugan med barnen. Vi ska sova här. MYS! min man är i vemdalen med massa tokar och åker skoter och dricker öl. han kommer (förhoppningsvis) hem på tisdag kväll. Tycker att det är så kul att han åker iväg på nånting och bara får vara han. Bara han lixom. Hoppas han har det sjukt kul! Fick ett mess idag av honom och där stod det: "Jag har så kul, pussa barnen från mej, love you! och du, gasen i botten!" så jag antar att han har det finfint! =D

Värmländskan, kom till baka till mej! Inte bara jag som vill ha hit dej. ;) heheheh! du ska ju flytta till min by! Så vi kan ses hela tiden när du helt plötsligt bor här. wooop! Så, dra igång skotern och häv dej hit. =) 

En sak till, till en nära vän...  jag tänker på dej och jag hoppas att allting kommer bli bra.  Jag vet att allting kommer bli bra.

nu ska jag lägga vildfisarna. skriver mer nån dag när våran dator är hel och working igen.
Natti natti alla mina!

IN!!

Min fina värmländska!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS min vackra lilla smula till ditt MVG! Du är så jääävla bra! När du kommer hit och vi har avslutning med klassen så blir det till att så klackarna i taket och fira våra sjukt bra betyg! Grattis som fan igen, baby!

Min blogg fungerar inte riktigt som den ska och den hakar sig en massa när jag skriver, så jag har inte orkat skriva så mycket som ni märker... Hoppas den fixar sig snart. Annars jäklar... nej då.. eller jo...

nu hinner jag tyvärr inte skriva så fasansfullt mycket mer, har en massa saker att fixa innan det blir läggdags. Så natti natti gott folk. =)

Puss och kram

måndagsbus

hejja

Helgen har varit full av aktiviteter. I fredags hade jag en liten studentmiddag med familjen. Jag fick så fina och bra presenter! Tack mamma och pappa, lillebror och fruga, systeryster med familj, farmor och morfar jinko!  Och självklart tack till min karl och våra fina barn! =)

I lördags blev det glöggkväll med dårarna från byn. Barnen fick sova hos mamma och pappa i sommarstugan. Kvällen blev supertrevlig. Massa glögg och en jäkla massa skratt! =) Vissa orkade med hela kvällen, andra inte. hehe...

På söndagsmorgonen vaknade jag med ett ryck kl 05 och saknade barnen så det sved i hela mej! Jag skickade ett mess till mamma och frågade hur det gick med barnen. Självklart var hon redan vaken då, galna kvinna! =D Jag hoppade in i bilen och rejsade dit, så kl 06 satt jag, mamma och båda småskitarna och käkade frukost i sommarstugan. MYSPYS! Pappa var ute och bärgade danskar, den stackarn! Vi stannade kvar i sommarstugan några timmar, sen bar det av till Mc. Donalds och inhandla onyttigheter till min sjuka lillebror och hans fruga. Och eftersom jag är en sån snäll fru så handlade jag även med lite käk hem till min djupt sovande och inte allt för pigga man. Resan hem från Mc. Donalds borde ta ungefär 45 minuter, men det tog 1,5 timme. Suck! Långa köer och extremhalka. weehoo! Maten var nog inte allt för delicious när jag levererade den. Sorry för det.
Senare på eftermiddagen åkte vi hem till svärmor och åt middag, riktigt gott var det! Tack för maten! Efter middagen bar det av till julmarknad. Fint och mysigt med alla marchaller i mörkret och tomten och hästar och hela faderullan. Kvällen blev lugn... barnen tvärslocknade, jag rinde syster och hon hjälpte oss med datorn (igen) och sen blev det filmkväll.

Idag har jag och barnen haft fullt bus och vi har en till liten buse hemma. Vi är nämligen hundvakt åt en liten rufsig sak som heter Molly, Hon är det sötaste rufset jag skådat och hon är rar som få. Vilket lyx att få låna henne! =D FLUFF! Min svägerska kom förbi oxå och käkade lite lunch med oss. Hon blev mist lika kär i molly som jag är! Jäkla lilla söthög!

Nu hinner jag inte skriva mer, ska baka lite lussebullar! puss hej och tack för idag! '


RSS 2.0