this too shall pass

hej

Idag är det fredag. Barnen kollar på turtles i sitt rum, hunden ligger i mitt knä och myser och älsklingen har åkt till sin pappa och blir borta en vecka. :( Det kommer bli tungt.
Men jag skaffade mej en ny tillfällig sambo. Lilla fia. Vi ska ha en riktig mysdag med barnen idag och sen ikväll ska vi tvätta kläder, kolla på idol och ta ett glas vin. Det ser jag fram emot.

Allt har ju varit lite tubulent nu på sistånde, men det ska bli ordning på det. Alla ska få vara trygga och må bra, den som behöver hjälp ska få hjälp, de som behöver trygghet ska få trygghet och jag ska styra upp det här. Sriver som min mamma gjorde i sin blogg: jag vill att alla ska må bra.
Alla människor förtjänar ett drägligt liv och riktig livskvalité. Alla. Även de som fattar fel beslut ibland och ställer till det för sig. Inga nämnda, inga glömda. Mitt ansvar i det här är att ge trygghet, stötta, skydda, älska, upprätthålla kontakt och att vara helt ärlig. Allt kommer bli bra.

Jag saknar min älsk så mycket, vill så gärna ha honom bredvid mej varje sekund. Han är min trygghet. Det gör så ont att vara ifrån honom, även om det bara är för en vecka. Jag trodde inte att man kunde känna såhär, jag trodde verkligen inte det. Det kanske känns extra mycket så nu eftersom allt är som det är runt omkring och jag behöver hans kramar, pussar, fina ord och underbara blickar mer än någonsin.

Barnen saknar honom väldigt mycket oxå. Igår kväll kom M in till mej vid halv tio tiden och frågade om han fick ringa D och säga godnatt. När han hade fått pratat med honom så somnade han. Och det första T sa imorse när han kom in till mej var: "vaj äj D? Kommej han vaja båjta länge fjån oss? jag saknaj D."

Det är så underbart att se att dom verkligen trivs med honom och är trygga med honom. För ett par dagar sen satt jag och M i bilen, så kollade han på mej och sa: "jag har kommit på en sak, att jag kan ju ha två pappor. Fast en är min riktiga pappa och en är min låtsaspappa. Det blir ju jättebra mamma, eller hur?" Jag svarade att det blir alldeles utmärkt. Och så förklarade jag att deras riktiga pappa kommer alltid vara deras riktiga pappa och ingen kommer någonsin ta det ifrån dom eller honom. "Då svarade han: det fattar jag väl såklart, men du förstår inte så mycket du mamma ."

underbara barn!

Nu ska jag klä på mina små busfrön, vi ska ta med hunden på en promenad till affärn och veckans höjdpunkt: tuggummikulor från automaten!!

puss hej.

kärlek

Hej.

Nu sitter jag hemma med mina småkillar och kollar på spiderman. Vi har bäddat ner oss i soffan och äter popcorn och har det mys. Hunden ligger bredvid mej och snarkar så sött. Min karl är på marknad med kompisar.

Det är så tråkigt väder ute, ingenting kan man göra. Det är bara grått och blött och jävligt. Hoppas allt går bra för mamma som skulle ut på hemliga äventyr med sina solsystrar idag. Undrar vad dom hittar på för bus med henne. Spännande att få höra sen. Men tråkigt med vädret, stackars mamma.

Jag känner mej lite konstig jag. Kan inte sätta fingret på vad det är som gör att jag känner mej så. Men det är nog allt. Precis allt. Jag känner mej ensam... Fast jag har barnen och kärleken och familjen och fina fia och alla andra så känner jag mej så sjukt ensam. Det går väl över men just nu är det drygt. Det är så töntigt och jag har aldrig kännt såhär förr och mobba mej inte nu, men jag skulle behöva en kram. En fet jävla kram och nån som klappade mej på håret och sa att allt kommer bli bra. Det skulle jag behöva. Jag har inte behövt sånt förut för jag har alltid tänkt för mig själv att allt kommer bli bra. Jag har haft så fullt upp att styra upp allting och få allt bra för alla andra så det känns verkligen som att jag har glömt bort mej själv och nu vill min kropp hämnas på mej för det. Bli inte rädda nu och tro att jag är helt sinnessjuk. Det är nog bara lite mycket på mina axlar just nu.

Jag har börjat jobba igen iaf. Det kändes jättebra. Jag har verkligen saknat mina pensionärer och självklart mina jobbarkompisar med. Vi har det bra där på jobbet.

Nej, nu kommer min karl hem så nu ska jag kela lite med honom.

puss hej


RSS 2.0