stress

Hej och hå

Vilken vecka!

Min kärlek är hos sin far i en annan del av köping. Jag och barnen har haft en fartfylld vecka med en massa roligheter,  kaos och skit. Bilen pajade, jävla skithög! "Men den är fan så mycke finare och bättre än audin iaf." Jo, tjena! GAH! Men världens bästa lillebror tog sig sån tid och fixade och svor, sågade och skruvade och LAGADE min bil! Tack lillebror! Och tack pappa oxå som var så gullig och ringde halva landets reservdelsfirmor och bilskrotar för min skull. Och så flängde han runt och letade på de grejer som behövdes. TACK! Ni är så lovely! <3

Gräsmattan här hemma börjar ju mer eller minde se ut som en skabbräv. Stoora bruna fläckar överallt (efter dräneringen förra ägarna gjorde) varvas med maskrosor lika höga som mina barn och hundbajshögar. Och ingen gräsklippare har vi. Men sån tur var fick vi låna en av L och J, gulle! Såå, det var bara att plocka upp allt hundbajs, lära hunden att bajsa på granngårdarna istället och sen klippa järnet. Det ser fortfarande ut som fan eftersom vi måste så gräs överallt, men lite bättre blev det iaf.

Resten av veckan har innehållit (stava?) lekisinskolning, klädtvättning, hundvaktsletande, kusinlekande, trollskogspromenerande, packande, städande, flängande och alldeles för lite sovande. Men nu är allt klart, tror jag... (?) Håll tummarna för att jag inte glömmer barnen på infarten och packar in hunden i bilen imorn. 
 
06.00 drar vi, jag och grabbarna. Längs vägen plockar vi upp älskling och sen fräser vi ner till GÖTEBOOOORG där vi spenderar två nätter på hotell och på Lördag blir det mosterjam på Ullevi, småhuliganerna fick det i födelsedagspresent av oss. WEEHOO! Sen på söndag far vi ner till Halmstad till underbara systeryster och de små busfröna och de två skäggiga. MYS! MYS MYS MYS MYYYYYS!

Men bara för att vi ska till göteborg så ska det såklart vara 11-13 grader och spöregn där hela helgen, och tror du det var ett jävla hån när man läser på prognosen för göteborg: PÅ MÅNDAG KOMMER VÄRMEN! Aa, tack som fan för det. Skitjävlar. Men jag SKA sitta på uteservering med min jeansklänning om jag så ska ha gummistövlar och sydväst på mej!

Men gud! Klockan är ju asmycket och här sitter jag och tjötar på, måste ju sova, ska köra i typ 100 år imorn. Men lite till hinner jag med att skriva.

Jo, på söndag på hemvägen så släpper vi av älskling igen så han får åka tillbaka till pappsen en vecka till. Kommer längta ihjäl mej! Men det är bra att han är där, han behövs där.

Aa, en sak till. Jag hittade en sån fin liten svart klänning på HM i förrgår, den kostade bara 99 (vadå min mammas dotter?) och jag tyckte att den skulle va så fin med ett par ballerinor till. Den var i nåt tunt men ändå inte och sladdrigt material, hade smala axelband och så var den lite lös upptill och sen en bred resår i midjan och så var den lös nedtill med, och i perfekt Nilan-längd = superkort! Så igår när M var här så ville hon se den, så jag gick in och tog på dej den och det var ingen klänning, DET VAR EN SHORTSDRESS! Å fiiflöga vad jag såg ut! det var bedrövligt, fan va vi skrattade! Eftersom det va en resår ganska högt upp i midjan så såg det ut som att mitt arsle började alldeles nedanför skulderbladen och fortsatte tills det slutade. Eller ja, alltså, där det slutar på riktigt. Men fatta att ha 50 cm röv lixom! Jävlar, de blev ett gött skratt! :) Den "klänningen" fick snabbt som ögat åka tillbaka till HM.

Idag växte hornen ut på mej! Jag åkte runt på varenda mack i hela stan och skulle tanka men inte en enda automat ville ta mitt kort. På vägen till sista macken plockade jag upp hundvakten vid tåget, så han satt fram med mej. Jag hade rutan nervevad och rullade upp vid pumpen. In med kortet i automaten men det vägrade fungera- jag skrek och svor och adrenalinet var i topp. Jag hade bråttom som fan och allt blev kaos. Efter en miljon försök blev det tomt på bilar vid pumpen jämte min. Så jag kastade mej in i bilen och körde till den, precis när jag kör upp bredvid pumpen så kommer det en husbil med en... dam bakom ratten. Hon bara ställer sin bil mitt emot min och drar fullgas fram till pumpen och lixom tvingar bort mej. GAH! Jag blev vansinnig. Drog i backen och hysterisvängbackade upp jämte henne, hängde ut huvudet genom rutan och ur mej flög orden: JÄVLA HUSBILSHORA! Hon bara körde ner huvudet i plånboken och letade infernaliskt efter kortet. Alla andra som stod vid macken bara tystnade och sen kom asgarvet från en karl med en SAAB som hade sett hur allt jävlats med mej redan innan damen kom. Vår käre hundvakt satt och blåhöll i bilbältet och vågade inte säga ett pip. Vilken tur att jag inte hade PMS, då hade damen säkert haft besinpumpen instoppad där inte solen lyser innan jag gav mej.

Nej, nu SKA jag sova. Natti på er! kram och puss och allt sånt!

fredag

God förmiddag.

I natt var M sååå dålig. Han yrade och var så varm så det gjorde ont att ta på honom, men han vägrade alvedon. Han hade jättesvårt att andas oxå och hans halsmandlar var svullna. Så i morse ringde jag till vårdcentralen och fick en tid på en gång, packade in mej och lilla sjuklingen i bilen och dönade till doktorn. Där fick vi snabb hjälp och de gjorde en massa undersökningar. Halsprovet tog nästan 20 minuter för en mycket bestämd M hade bestämt sig för att ingen tant fick stoppa ner en tops i hans hals. Men efter nästan 20 minuters brottning så gick det tillslut, stackars liten hade åkt på en rejäl halsfluss så nu får han penicillin i tio dagar. Skönt att veta vad det var och att han får hjälp, men ack så jobbigt det var för lilleskrutten hos doktorn.

T är superpigg nu och har energi så det räcker för hela familjen. :) Fullt bus varvas med ompyssling av storebror. Gulleroompa! <3

Idag kommer min fina gudmor hit och hälsar på, det ska bli så sköj, jag har inte träffat henne på säkert 13 år! Miiii! Spännande! :) Självklart har jag bakat kakor tills finbesöket kommer.

Nu har jag inte tid att skriva mer, måste städa och pyssla om ett barn och roa det andra och vara en gnutta romantisk med min karl oxå.

puss på er!


sjuka och regn

Jaa, vädret är ju som det är. Regn och mulet, varje jäkla dag! GAAAAH! :( fyfan. Men men, inget at göra åt det, bara att gilla läget.

M är fortfarande dundersjuk, hela natten har han feberyrat och gråtit, lilla lilla stackaren. Han har pratat om paket i hissar, att vi springer för fort och om en massa andra saker. Och så har han kommit in till våran säng, gått in till sin igen, sen kommit tillbaka till oss, lagt sig på golvet och ingenting var bra för lillfisen. Men tillslut så somnade han i min famn. I morse när han kom in till oss så sa han att han var så varm så om vi satte upp honom på väggen så kunde han värma hela huset. Gullunge. Och sen la han sig på soffan, då gick D och rakade sig på toaletten och M ropade, "nej nej D, du ska ju spara din mustasch, du och alla gubbar ska ju göra det nu!" Snacka om att ha koll, det är ju kampen mot prostatacancer nu, så alla ska odla mustascher. :) Så D fick snällt stänga av rakapparaten igen och lyda M´s order.

T är iaf skapligt pigg idag med, han har nedräkning för de ska till pappa imorn. :) Och så är han så rar och pysslar om M och ger honom o´boy och nyponsoppa och känner i hans pappa hela tiden. Jag har väl dom finaste barnen i tiderna. <3

Jag är så trött så jag avlider snart, men sova får man göra när man blir gammal.

Nu ska jag ta itu med huset och städa lite.

Kram på er!


tjöta lite

Hej!

Nu längtar jag efter värmen och solen! Fy vad tråkigt väder det är varje dag, och det är inte bara mulet, det är kallt oxå. Fyfan. :( Jag vill ha sol så man kan vara ute och göra allt som ska fixas på gården, snickra klart staket och lägga färdigt plattorna och sen ta itu med verandabygget. SOMMAREN, KOM TILL OSS!

Det har varit några riktigt sega dagar nu. Förra helgen var vi på marknad. Jag och barnen och en kompis sprang omkring och kollade på allt som såldes och vi köpte så mycket gött: brända mandlar, sockervadd, klubbor och godis, men det godaste av allt var ju såklart langos! MUMMA!
Efter marknaden mötte vi upp barnens pappa som oxå skulle ta en runda med dom där och åka lite karuseller och annat roligt. Puss och kram och hej då till barnen och sen bar det av hem. Senare på kvällen blev det grillning med goda vänner och det var så trevligt! På söndagen blev det lunch ute med vännerna igen och en liten promenad. På kvällen kom mina älskade småfisar hem igen. GOOOS!

I veckan har vi inte gjort många knop, alla här hemma är förkylda och hängiga. Speciellt M som åkte på skyhög feber och tillochmed kräktes igår, stackars liten. :( Vi bäddade ner honom i soffan och hyrde en film och hade myyyspys hela kvällen. Jag försökte lyxa till det lite för honom så jag tog fram godis, men han tvärvägrade att ens smaka på det, han ville bara ha vatten och yoghurt. Idag har han bara legat på soffan hela dagen och är så varm. Han blir som min lilla bebis igen när han är sjuk, vill bara ligga i famnen och bli ompysslad, älskade lilla skrutten. <3
T börjar oxå kännas varm och ögonen är spegelblanka, men han kämpar tappert på. Leker en timme, vilar en halvtimme, sen leker han en stund igen. Så har det varit hela dagen. Lilla busfröet mitt. Apropå busfrö, gud vad lik far sin T är! När han är sådär busig så har han precis samma blick som sin pappa. Och mer och mer ser man på miner och gester och tillochmed kroppsspråket hur lik sin far han är. När han är koncentrerad på nånting så gör han precis samma sak med munnen som S (pappa).  Pappas pöjke, det är ett som är säkert det. :)

D har fått låna airbrushgrejer av nån som pappa känner, han sitter i sitt krypin och sprejar hela dagarna nu. :) Och fint som fan blir det, han är så duktig! Just nu målar han en tavla till M som han ska få ha i sitt rum. Gulle!

Jag känner mej som en död häst. Det dunkar i huvudet och det känns som om öronen ska explodera. :( Hoppas jag hinner bli frisk till helgen för jag ska jobba på lördag och söndag. Om jag inte hinner bli frisk så finns det alltid nässpray och alvedon, har man dom grejerna så överlever man allt.

Nej, nu ska jag pyssla om mina sjuklingar och försöka få i dom lite mer glass.

Ha det fint då! <3


knas

Ibland blir det knas. Saker man själv inte förstår hur de kunde bli som de blev. Antingen är man korkad som inte själv fattar varför, eller så finns det ingen vettig förklaring.

Vissa människor lämnar avtryck i ens hjärta, människor man aldrig kommer glömma. De man delar särskilda minnen och stunder med. Jag hade en sån människa. Vi kunde gå varandra på nerverna och vilja strypa varandra ibland,  vid andra tillfällen kunde vi sitta helt tysta tillsammans i timtal och ändå ha roligt för våra hjärnor tänkte samma saker. Vi hade det roligt och skrattade, grät och tröstade, var arga och skrek, sov och åt,  ja allt gjorde vi tillsammans. 

Jag vet inte om våra vägar helt enkelt gick åt olika håll eller eller om "den människan" ville avsluta det vi hade... Men livet går vidare, jag har det helt fantastiskt. Underbara vänner, bäste karln och de finaste barnen i tiderna. Jag har ett jättefint hus och jobbar på mitt drömställe. Jag har verkligen kommit till ett nytt kapitel i mitt liv och jag älskar det. Men självklart finns saknaden efter "den människan" där. Ibland när jag åker själv i bilen så kommer minnen som får mej att gapskratta. Och när jag har hört eller sett nåt roligt så kastar jag mig fortfarande på luren för att skicka ett sms och berätta det roliga för "den människan", men hejdar mig när verkligheten kommer ikapp. Jag undrar hur h*n mår, hur h*n har det på jobbet, i livet, med kärleken, med allt! 

Det tog ett bra tag innan jag insåg att det är som det är, korkade jag trode allt var som vanligt... Och det drygaste är att jag inte vet varför det blev så. Har jag gjort nåt dumt? Har jag sårat "den människan"? Det hoppas jag verkligen att jag inte gjort. Förtjänar jag ingen förklaring...?  Men jag accepterar och respekterar att det är som det är.

Iaf så har jag försökt flera gånger att få kontakt, och ibland kommer det svar. Men inte på "vårat sätt", inte äkta. Så jag antar att jag får låta det vara nu. 

Jaja, nog tjatat.

Idag hade jag besök av sötaste värmländskan och lille lillfisen! MIIII! Jag vill äta upp honom! Jag och värmländskan hinkade i oss kaffe och tjötade på som vanligt, måste ju uppdatera varandra om allt som händer i våra liv och hålorna vi bor i. :) Så skönt med lite besök, en och annan nostalgitripp längs memory lane blev det oxå, haha. Räddningsraketer, poliser, prostator och dvärgar. Mycket har vi varit med om jag och ho. :) Du å jag smulan. <3

Barnen har spenderat dagen hos dagmamman och dom har haft det superkul sa dom, finfina teckningar kom dom hem med och sen drog dom iväg som två avlöningar till grannpöjkarna. Dom har så många vänner här på gatan och det är så roligt! Älskar det här stället!

Nu ska jag försöka locka in mina vilddjur och få i dom lite kvällsfika och sen ska dom få krypa ner i säng och lyssna på en saga. Gullungar!

puss på er.

fixa lite mer!

Hej!

Nu har vi hunnit med att fixa lite mer på gården, men inte så mycket för det har hamnat massa jobb och annat emellan. Men så här ser det ut nu iaf:
















RSS 2.0