tisdag

jaha, så var det tisdag igen. Och vad ska man hitta på idag? Tråkigt väder, inga pengar, pyspunka på däcket och allmänt skit. Men det blir nog bra.

Har iaf hunnit med lite myspys med carro och rasmus och så har jag städat barnens rum. skönt det. Min äldsta son är extremt rastlös och vill hitta på nåt men inget jag ger som förslag duger. Kommer ihåg den känslan. Allt var tråkigt, inget var roligt och man ville göra massor men orkade ingenting. Stackars pöjk.
Min yngsta lilla skit sitter och har fullt bus med karln min. Mys det.

Och vad ska jag göra för mat idag? Förslag tack!

Nej, nu orkar jag inte skriva mer. Ska försöka få lite kärlek.

Puss kram och hej hopp


godkväll

hej hopp i lingonskogen!

Idag har det varit en sjukt bra dag! Vet inte ens varför, men bra har den varit. Barnen har varit på allra bästa humör, karln har varit glad och full av bus och hunden... ja han chillar mest omkring och är sjukt mysig!

Dagen började med en morgonpromenad med vovven medans småpöjkarna kollade på tecknat och karln kokade gröt. Sen blev det så att jag fick för mej att storstäda. Så dammsugaren gick varm, fönstren blev skurade, disken diskad, tvätten blev ren och alla var nöjda och glada. Som en belöning för det så presade vi en pizza, fiifaan vad gött det var!

Grannen kom och hälsade på en sväng, sen drog jag och kottarna upp till henne så min kärlek fick måla lite tavla ifred. Uppe hos grannen avnjöts en halv kopp kaffe, resten spilldes ut av en liten batman.

Väl hemma igen så blev det bompa och kvällsfika och sen följde jag med småbusarna in i deras rum i nån timme. De kollade på beethovenfilmen och jag läste bok. "att älska som en porrstjärna" av jenna jameson. Fy bubblan vilken bra bok! Det är sexhundra sidor i den och jag har snart plöjt igenom halva och jag började i eftermiddags. Kan inte sluta läsa! Det är hennes självbiografi, och fasen vilket liv den tösen har levt. Sjukt bra skriven är den oxå. Läs den.

Nu har jag hunnit med att promenera hunden, käka lite, duscha och NU ska jag gosa med min bejbi. Fast inte just precis nu för nu har jag syster i luren, hon försöker fixa designen på bejbis blogg. Kolla hans blogg, där lägger han ut de målningar och tatueringar han har gjort. Han är så duktig! Bäst helt enkelt!  om du vill kolla på hans blogg så klicka här

puss och natti

doktor x 2

HEJ!

Idag har det varit en lite smådryg dag. Vaknade på helt fel sida imorse. Kände mej stressad över allt som händer och framförallt var jag stressad över de saker som inte händer. Denna eviga väntan och runtslussning överallt!

Iaf så var jag till doktorn idag och blev sjukskriven till den 27:e. Och det är väl bra, men känns tråkigt. Älskar ju mitt jobb och vill jobba, men som det är just nu så äre lite omöjligt.

Sen fick vi åka hem i en timme och äta och så var det M´s tur att åka till doktorn, eller rättare sagt BVC. Han fick vaccination och göra massa femårstester inför skolan som börjar nästa år. Det var spännande men vaccinationen var inge vidare. Har aldrig sett honom så förbannad. Han sparkade och skrek och slogs för glatta livet! Men han har ju en sån stor och stark mamma så det gick bra ändå. =)

Nu sitter vi och kollar på bolibompa och sen ska grabbarna hoppa ner i badkaret. Jag ska försöka varva ner och ha det mys med min karl. Tänkte att vi skulle kolla på lite hus och se om det har kommit ut nåt nytt. Drömma är ju alltid trevligt... Tycker inte om att bo i den här lägenheten. Den känns som en jäkla bunker! Och det är alldeles för liten yta för barnen att röra sig på, dom är ju vana vid att bo i hus med en stor gård och massa rum att busa i! Fy vad jag vill ha ett hus igen! Tänk om man vann lite pengar...

Jaja, nu ska jag städa ihop lite innan bompa är slut. Hörs sen, alla mina.

puss kram




AAAAJ och FAAAAN!

Nu är jag less.

Har varit på möte idag och det gick hur bra som helst. Allt har kännts så bra idag, har varit glad i kroppen och det är första dagen på riktigt länge som jag har gått och varit glad helt utan att veta varför. Sådär mysglad lixom. Hade tänkt att jag skulle lägga barnen tidigt och hälla upp ett bad åt mej och min kärlek och försöka ha en riktig myskväll med honom. Men man ska väl aldrig planera nåt..

Eftermiddagen spenderades ute på gården med grannen och hennes tös. Det var lek och bus. När klockan närmade sig 18 så tog jag med mej pöjkarna in och gjorde mysig kvällsika framför bolibompa åt dom. Sen skulle jag ta itu med tvätten tänkte jag. Precis när jag sitter och viker så ringer en människa som jag har lite bekymmer med. Han vräkte ur sig ganska mycket otrevliga saker och svordomar. Jag lyssnar på honom medans jag fortsätter med tvätten. Diverse fula saker rabblas upp i luren och jag känner mej mer och mer irriterad. Precis då, när jag är riktigt förbannad så ska jag hänga upp ett par byxor på en överbelastad galge. Jag är ju lite sur så jag tar väl i lite för hårt kanske för helt plötsligt går galgjäveln av och jag svingar den med en jäkla fart rakt upp i ögonbrynet. FYYY FAAAAAN vad ont det gjorde! Det var bara att bita sig i läppen, lägga ifrån sig galgen och fortsätta lyssna på otrevligheterna i luren. Till sist hör jag ett klick i luren och det blir tyst. Tack för det samtalet. Givande... verkligen...

Så nu är jag irriterad, orolig och har en blålilaröd bula ovanför ögat som växer för fullt. Kul. Det blir nog en alvedon och täcket över huvudet ikväll istället.

God Natt

tillbaka!

Hej mina älskade människor!

Nu är jag tillbaka igen. Tappade lusten och orken att skriva helt och hållet förut men nu saknar jag det massor.

Så.. lite uppdatering sen sist. Jag har flyttat. Till en lägenhet med mina pöjkar. Det känders jättebra, inte så kul att bo i lägenhet när man är van vid hus, men vad ska man göra lixom? Iaf så anpassade sig pojkarna hur bra som helst i det nya boendet och det kändes som en nystart. Mycket kravel och drama runtomkring, men det får man ta. 

Efter ett par månader här i lägenhetslandet så sprang jag på en grannkille ute på gården. Han var fanimej det snyggaste jag har sett! Så jag fick ju lov att försöka träffa honom igen. Jag bjöd över honom och hans kompis på grillat den kvällen och dom kom. Vi hade det supertrevligt och allt kändes så bra. Jag hade ju bestämt mej för att inte bli kär igen, jag ville vara ifred. Men allt vi pratade om kändes så bra och vi tänkte så lika och sa samma saker samtidigt hela tiden. Iaf så ville jag ju träffa honom igen. Så jag övertalade honom att han skulle tatuera mej dagen efter (han är tatuerare). Sagt och gjort. Jag har aldrig varit så nervös som när jag satt där mittemot honom. Hade han inte haft sin exsambo i rummet bredvid så hade jag nog struntat i tatueringen och flygit på honom, men det var bara att bita ihop. På kvällen skickade han ett mess till mej där han påminde mej om att smörja tatueringen. Jag tänkte att det var nog lika bra att lägga ner för han verkade ju inte särskilt intresserad.

Några dagar gick och jag och barnen hade fullt bus och jättekul. Min fina granne fanns i tankarna hela tiden. Och helt plötsligt, en dag så fick jag ett mess när jag satt i bilen. Det var det finaste messet jag har har fått och det var från honom! Jag höll på att köra av vägen. hjärtat slog volter och det tog halva dagen att svara på det messet för jag visste inte vad jag skulle skriva.

Vi började umgås på dagarna och hängde ute på gården hela tiden. Det var så roligt! Inget har nånsin kännts så bra som det gjorde då. Barnen var tokiga i honom och ville att han skulle komma och leka varje dag. Jag var ännu tokigare i honom.

En helg åkte vi ut på galej, det var första gången vi umgicks på riktigt utan barnen. Han var så gullig och kramig. Den kvällen fick jag min första kyss från honom och det kommer jag aldrig glömma. underbart...

Eftersom jag hade lovat mej själv att inte bli kär eller sårad igen så försökte jag övertala mej att glömma det jag kände för honom. Jag gjorde nåt tappert försök men det gick inte alls bra. Mina känslor var alldeles för starka. Och det blev inte lättare att lägga ner när mamma och pappa hade träffat honom och tjatade om viken bra och fin och lugn och trygg och snäll kille han var. Barnen pratade om honom hela tiden och mitt hjärta skrek efter honom.
En helg bjöd mamma och pappa oss till sommarstugan. Så jag frågade om han ville följa och det det ville han. Den helgen blev det vi. Guuuud vad töntigt jag skriver, men det är precis så det var! Som nån romantisk film lixom. Och jag som hatar romantik! men inte nu längre....

Iaf, vi bodde ju i en varsin trea i samma hus. Det kändes lite onödigt eftersom vi var hos varandra hela tiden så min kärlek sa upp sin lägenhet och flyttade ner till mej och barnen. Så här är vi. Kära och lyckliga och letar efter hus och en större kombi.

Just det, vi har ju skaffat oss en alldeles underbar hund oxå. En amstaff som heter Hector. Han är som en storebror för pöjkarna. Mys.

Pöjkarna växer så det knakar, vart tog mina bebisar vägen? Dom är så snälla och goa och trotsiga och kaxiga och rara och bråkiga och underbara och överjävliga och söta och allt på samma gång! Precis som barn ska vara.

Allt annat runt omkring i mitt liv tänker jag inte skriva om här för det är en jäkla soppa. Men jag tror att det kommer ordna upp sig. Med bra stöd från våra familjer och fina Fia och min kärleks vänner så överlever vi allt. Allt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen på möte. Ha det bra alla mina. puss älskar er







RSS 2.0