regn

ja, man bor ju i sverige och det här är väl svensk sommar...

Längesen jag skrev. Orka. Får väl göra ett ryck nu då.

De senaste veckorna har det inte hänt mycket. Karln min har varit hos far sin och jag och barnen har sysselsatt oss med staketskruvning, bilstädning, garagerensning, och annat duktigt. Och så har vi ju såklart lekt och hängt i parken oxå.

Förra helgen var barnen hos far deras och hade det mys, då tappade M sin första tand. Stooora killen! :) Jag och bejb spenderade helgen med grillning i goda vänners lag och sen blev det en utflykt oxå. Mycket trevligt. På Måndagen åkte bejb tillbaka till far sin och igår kom han hem igen. Igår kom även bästefölket från Gävle och hälsade på och sov över. God mat och massa tjöt. Saknar dom redan!

Idag har vi haft storstädning här hemma, bytt gardiner, rensat skåp, sorterat papper, möblerat om och fixat massa. Snart ska jag göra tacos till mej och barnen, bejb är på möte och blir nog borta en stund.

Ge mej lite sol nu för fan!

näe, nu har jag slut på saker att säga. puss.


onsdag

Hej igen

Idag har jag jobbat, det var underbart. Det var en stressig men jätterolig dag! Jobbade med ett härligt gäng. En SSK (sjuksköterska) som är ett år yngre än mej och så jäkla duktig! Fan vad jag gillar den bruden! Och sen var det två USKOR (undersköterskor), en av dom är i 30 års åldern och har precis min humor och skämtar hela tiden, och en är äldre och snygg som få och mysig. Imorn ska jag jobba igen och så blir det en kvällstur på fredag. LOVELY!

Nu har mina småfisar åkt till far deras, han hämtade dom nyss. Och där ska dom stanna tills på söndag. Hur ska jag överleva? Men dom kommer ha så roligt och leka med alla kusinerna: :) Mina små älsklingar!

Idag när jag hämtade dom hos dagmamman så kastade sig båda barnen över mej och gav mej tusen pussar och kramar, det var så härligt, gud vad glad man blir! <3 Förresten så har T fått plats på dagiset här fr.o.m 16 augusti, det kommer bli så bra för då får han ju gå med dom barnen som han ska gå i skolan med sen. Underbart! Plus att det är ett ur och skur dagis, vilket innebär att dom är ute nästan hela tiden, oasett väder. Och det kan jag lova att han behöver! :)

Nu sitter jag här och undrar vad jag ska sysselsätta mej med när jag varken har karl eller barn hemma... känns tomt och tråkigt. :( Kanske borde jag skämma bort mej själv med ett långt bad, ansiktsmask och hårinpackning? Men jag har ju inga såna grejer. Får göra själv helt enkelt, lite havregryn och sirap till ansiktet och en kall öl till håret, det borde väl fungera?

Näe mina fina, nu ska jag allt lata mej lite.

Puss på er!


livsnjut

Hej!

vilken underbar helg vi hade i göteborg! Det blev bara familjeaktiviteter hela helgen och det var så mys!

På fredagen packade jag och barnen in oss i bilen tidigt som attan och drog till hallsberg och hämtade upp älsk vid tåget, han hade ju spenderat veckan hos far sin, så han tog tåger till hallsberg och mötte oss där. Sen drog vi till Göteborg och checkade in på hotellet. Trodde vi ja. Vi hade åkt till fel hotell. Skaaaapligt pinsamt var det att stå där som en idiot i receptionen och inte förstå varför vi inte fanns med på bokningslistan. :)

När vi väl hittat rätt hotell så kastade vi in packningen i rummet och gav oss ut på äventyr! Första destinationen blev en tur i göteborgshjulet eller vad det heter, ett jättestort parisehjul som man ser hela göteborg i. Gissa om jag blev skitnödig när vi var högst uppe! Jag blåhöll i barnen och skrek som en stucken. Älsk och barnen skrattade gött åt min panikattack. :) Efter hjule gick vi till maritman, ett gammalt stridsfartyg som man får gå runt i och utforska varenda hörn, barnen var helt överimopnerade av alla torpeder och krigsutrustningen. Efter maritman gick vi ner i u-båten och utforskade den. CELLSKRÄCK.SE kan jag lova att det blev. Men spännande var det! :)
Efter båtarna åkte vi hem till hotellet och åt en god middag och sen blev det mys på rummet.

Lördagen började med ett besök på bus och leklandet, europas största dessutom! 5000 m2 med bara bus inomhus, gissa om vi alla hade roligt! Fasen vad vi härjade! Jag och älsk hade minst lika roligt som barnen. :)
Efter leklandet blev det Monsterjam på Ullevi, sjukt kul och vilken show! Det började med små rc bilar, sen vidare till nå räsergrejer som tävlade, sen en liten cruising med raggebilar och sen kom the real deal in. JÄÄÄVLAR vad dom hoppade och flög och showade! så jäkla roligt! Efter tävlingarna med dom riktiga monstertrucksen så blev det crossuppvisning och sen körde trucksen freestyle och det var helt sinnessjukt! Längtar tills nästa år! Barnen ääälskade showen och ögonen var stora som tefat!
Efter monsterjam åkte vi till slottskogsparken och åt en god middag och myste lite, matade lite änder gjorde vi oxå, sen blev det hem till hotellet för ännu en myskväll.

Söndag morgon packade vi in oss i bilen och åkte ner till halmstad och hälsade på systeryster med familj. Där fick vi en sjuuukt god lunch (såsen, åååh!) och barnen fick leka med sina kusiner, det avr så mys att få hälsa på och se deras finfina hus, och träffa syster och töserna. Kärlek! Vi stannade inte länge eftersom vi skulle åka så långt hem, men huvudsaken är att vi fick träffa dom en stund. Barnen fick så fina teckningar av kusin N och de teckningarna har dom visat för alla som hälsat på här hemma. :) Efter lunch och lek så bar det vidare mot nyköping och lämna av älsk hos far sin igen. Usch vad ont det gjorde i hjärtat att åka ifrån honom! Till och med barnen saknade honom efter fem minuter. miii! :(
På väg från nyköping blev M åksjuk, så vi fixk stanna och kräkas lite. När han hade spytt klart tittade han ner på pölen, började grina och sa: "Det där var ju mosters mat, den var ju så god!" Gullrumpa! Resten av vägen hem gick bra iaf.

Ja, det avr våran helg det. Nu sitter vi här och saknar älsk. Imorn ska barnen till deras pappa och dom lääängtar! Fyra nätter med lek och bus och kärlek hos farsgubben, vilken dröm!

Nu ska jag faktiskt snart gå och sova, ska upp tidigt som fan imorn och jobba, det ska bli sköj! jag hjärta 54:an!

Natti natti på er! puss



RSS 2.0