fixat på gården

Hej!

Här kommer en snabbuppdatering av det vi gjort på gården idag :)

Härmade syster och hennes karl med staket för det var så jäkla fint det dom gjort. Hoppas det går bra, syster. Vi bor ju en miljon mil ifrån varandra så jag tror inte att så många tänker på det. :)




aa, de blir bara en bild nu för jag ska mata och lägga barnen. Men vi har iaf fått upp några sektioner med staket och så har vi monterat den fina grinden. Lägger upp mer bilder imorn. :)

Puss på er! Och syster, ni gör det såååå jäkla fint på er gård! Man blir så pepp när man ser era bilder.


jao

HEJ!

Nu var det ett jäkla tag sen jag skrev här. Men jag har inte haft så mycket att skriva. Jag har mest jobbat och fixat här hemma.

Vi håller på att fixa gården men som vanligt när Lina är i farten så blir ju inte ett projekt klart innan man börjar med nästa, nej här ska allt göras samtidigt! Upp med buskar, sätta staket, riva altan, bygga ny altan, lägga marksten, plantera buskar... allt på en gång. Fort men fel, det är verkligen mitt motto i livet. Men det gör inget för det är så jäkla roligt att fixa här hemma, jag och bejbi är ute varje dag och pysslar med nånting. Najs!

Jaha, jobbet då... Hur går det på jobbet Lina? Jotack, det är fortfarande helt underbart! Åh, jag längtar verkligen dit när jag inte är där. Det är så spännande och roligt och allt bra på samma gång! Jag har jobbat några nätter nu oxå och det är lovely det med. Varje dag på jobbet känns bra. Personalen är så kick-ass goa oxå! 
 
Barnen är vilda och goa och precis så som barn ska vara! Dom har hittat massa vänner här på gatan och det är sjukt kul! <3 Mina fina små... Dagmamman trivs dom hos och hon verkar trivas med dom! Ett riktigt pusskalas är det varje gång jag ska hämta dom där. :) gullefisar!

Nu kom min älskling hem så nu ska vi mysa.

puss då!

UNDERBART

Gud vilken bra dag!

Vaknade imorse av två små busfrön som tjattrade för fullt. :) M dukade frukost och kokade kaffe, T pussade på mej och var så mysig.
Efter frukosten drog  jag och M igång en stoooorstädning. M var så jäkla duktig och dammsög vårat sovrum, skurade golven, städade och hjälpte D att skruva stolar. Underbart! Huset blev så himla fint och det luktar rent i varje vrå. Lovely!  Det känns så skönt att ha det så jäkla rent hemma. Det är inte allt för enkelt att hålla det skinande varje dag med två små busfrön, en hund som hårar och en karl, plus en extrakarl som är hemma lite då och då. PUH! Men nu jäklar ska det hållas så här rent!

Efter städningen så fick M syn på grannpöjkarna som var ute på vägen och spelade landhockey. De var 3 st och runt 10 år, ganska läskigt när man är 6 år och inte känner dom alls, men M den lilla spjuvern tog på sig jacka och skor, hämtade sin hockeyklubba och traskade dit, helt ensam! Så jäääkla modig! STOLT MAMMA är vad jag är! Jag försökte övertala T att följa med M dit, men icke. Han skulle spela klart tv-spelet först. :) Nojiga som jag och D är så stod vi i fönstret och höll span på grabbarna ute, D gick till och med ut på gården en vända för att få bättre koll.  Måste ju försäkra oss om att dom är snälla på M. :) En stund senare kom M in igen, nöjd som få. GULLE!

Nu ska vi laga lite mat och njuta av denna fredag, kanske påskpyssla lite.

Förresten, igår alldeles innan barnen skulle gå och lägga sig så kom det ett gäng påskkärringar och knackade på dörren, M och T gick dit med godisskålen och bjöd dom på några karameller. När det sen var dags att krypa ner i sängen så vägrade båda barnen att klä av sig. Jag frågade varför och fick svaret: "Men mamma, fatta vad pinsamt om det kommer fler påskkärringar och vi ligger här utan kläder, då skäms vi ju ihjäl!"

Nu ska jag försöka få T att ge upp spelandet och pyssla lite med mej istället. Önska mej lycka till.








orkade inte vända på bilderna :)



handen på hjärtat

Jag älskar dej! Ända sedan första gången vi träffades så slår mitt hjärta hårdare varje gång jag ser dej. Jag vill att vi ska leva tillsammans, uppskatta varandra, trösta varandra, skratta tillsammans och älska varandra föralltid. Jag är inte hel utan dej.




RSS 2.0