sunday, bloody sunday

vissa dagar vill man bara ligga kvar i sängen. Det kan finnas så många olika anledningar til varför man vill ligga kvar i sängen hela dagen. Kanske man har en alldeles underbar person med sig i sängen som gör att man vill kramas och mysa under täcket hela dagen. Eller så har man sina gosiga små barn i sängen och man vill ligga kvar och kolla på tecknat och busa hela dagen. Eller så är man bakfull och har fylleångest och vill gömma sig hela dagen. Eller så har man fått höra nånting jävligt och vill bara ligga kvar och försöka bearbeta och glömma det hela dagen. Som sagt, det finns många olika anledningar...

Ibland är livet underbart, ibland är det skit. Den enda som kan påverka det är DU själv. Fatta beslut och gör val som du kan leva med och stå för. Tänk efter. Väg fördelar mot nackdelar. Ta för dig, men trampa inte på någon annan. 

Jag har gjort många misstag i mitt liv. Men man lär sig, man gör inte om samma misstag två gånger. Inte om man vet vad som står på spel. Det viktigaste i slutändan är att du står ut med dig själv och de val du gjort. 

Jag utmanar Er att idag fatta ett beslut/göra ett val som ni kan stå för och gör Er stolta över Er själva.
 
over and out

 


Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej Gumman, vilka kloka ord. Jag låg under täcket i stort sett hela dagen igår...migrän!

Vi har fattat ett beslut idag: Hur mycket vi än har att göra, så ska vi alltid göra det tillsammans, eller finnas vid varandras sida, som vi iofs alltid gjort, men vi börjar bli gamla och då är det ännu viktigare.

Kramen

2008-11-16 @ 16:05:17
Postat av: Anonym

Vill du ha ett present kort på 500kr hos kicks eller MQ?



Det ända du behöver göra är att:



1. Bli medlem på http://www.gratisgen.se/ref/97951



2. Värva 10 kompisar.



3. Samla in 10poäng.





Sen så har du ett presnt kort på 500kr!!



Dett är såklart gratis och det finns inga gömmda kostader.

2008-11-16 @ 16:12:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0